Arlanda

St George Lycabettus

5.0

Aten, Grekland

Elegant boutiquehotell med pool på takterrassen

Bo i lyx i den exklusiva stadsdelen Kolonaki. Här finns spa med pilatesrum och bastu och på taket finns en pool med trädäck och panoramautsikt mot Akropolis. Hotellet har två restauranger och barer så du kan njuta av mat och dryck med vacker utsikt. Det är nära till Lycabettuskullen med fina promenadstråk.

Rum

Dubbelrum exterior akropolis, 2‑3 personer

Smakfullt inredda rum på 15-20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Balkong och utsikt över staden och Akropolis. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, säkerhetsbox, tv, wifi, kaffe- och tekokare. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Dubbelrum exterior, 2‑3 personer

Smakfullt inredda rum på 15-20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Balkong och utsikt mot staden eller Lycabettuskullen. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, säkerhetsbox, tv, wifi, kaffe- och tekokare. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilfulla rum på 15-20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, säkerhetsbox, tv, wifi, kaffe- och tekokare. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Bra att veta

Poolen är öppen under sommartid, cirka maj-oktober.

10 min
till närmaste tunnelbana,
Evangelismos

St George Lycabettus


2, KLEOMENOUS STR
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Centrala Aten: Aten bjuder på historiska sevärdheter och genuin grekisk atmosfär

Centrala Aten

Aten är en myllrande kulturskatt med sevärdheter som Akropolis, det arkeologiska museet och Zeustemplet. På Akropolis hittar du Parthenon, det berömda templet tillägnat gudinnan Atena. Dagtid kan staden upplevas som stressad med mycket trafik men på kvällen lever torgen och gatorna upp och stämningen är familjär och mysig. Syntagmatorget är stadens centrala punkt, härifrån är det nära till shopping i Monastiraki, den gamla stadsdelen Plaka och trendiga Psirri.» Läs mer om Centrala Aten

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten