Hållbart resande

  1. Home
  2. Om Airtours
  3. Hållbart resande

Tillsammans går vi mot en mer hållbar framtid

På Airtours anser vi att alla förtjänar en semester där de kan ta en paus från vardagen, ladda batterierna och skapa minnen för livet. Vårt mål är att erbjuda personliga resor för alla. Men om vi vill fortsätta att göra detta på ett ansvarsfullt sätt måste vi som bransch reagera på aktuella trender och ta hänsyn till hållbar utveckling.

Vi kan inte fly från det faktum att resande har en negativ inverkan på miljön och klimatet och låt oss vara ärliga, det finns inget 100 % hållbart resande. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att minska resandets negativa påverkan, särskilt genom att öka den positiva.

På Airtours strävar vi efter att bli den ledande digitala semesterexperten i Europa och vi vill hjälpa till att forma framtidens resor. För att uppnå detta är det vårt ansvar att göra vårt ekosystem mer hållbart. Men vi kan naturligtvis inte göra detta ensamma. Tillsammans med våra kunder, leverantörer, partners och kollegor kan vi öka initiativen för en mer ansvarsfull turism.

På så sätt kommer våra framtida generationer att kunna njuta av allt det vackra som vår värld har att erbjuda.

Airtours är Travelife-certifierade!

Airtours har nyligen erhållit Travelife-certifikat för hållbarhet. Travelife är ett internationellt erkänt certifieringsprogram - av Global Sustainable Tourism Council (GSTC) - som har specialiserat sig på hållbar utveckling av resebranschen. Till skillnad från många andra reseföretag har vi uppnått den högsta statusen som "Travelife Certified". Vi har tilldelats detta certifikat efter en oberoende revision på cirka 255 punkter för hållbarhet och socialt ansvar. Naturligtvis bär vi detta certifikat med stolthet och kommer att fortsätta att förbättra våra nuvarande hållbarhetsinitiativ så att vi kan behålla certifikatet vid nästa revision om två år.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet