Om Airtours

  1. Home
  2. Om Airtours

Airtours – Noga utvalt

Airtours är Sveriges fjärde största researrangör och vi har som mål att växa och bli en ännu starkare researrangör tillsammans med Sunweb. Vi är specialiserade på sol- och badcharter till Medelhavet. Vi väljer noggrant ut alla våra hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Med oss får du de bästa förutsättningarna för en lyckad resa!

Varje år reser ca 100 000 resenärer med oss. Vi har både ett brett utbud av sol- och badresor. Men något som är ännu viktigare för oss är vår höga kundnöjdhet och att vi har återkommande nöjda kunder. Detta åstadkommer vi genom att jobba på framförallt tre fronter när det gäller din resa. Det ska vara tryggt, av hög kvalitet och levereras på ett personligt och trevligt sätt. Det är också viktigt för oss att gynna en hållbar turism som är ansvarstagande och respektfull både när det kommer till miljö och socialt ansvar. 

Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 556558-5519

Resegaranti: Airtours innehar IATA-licens och resegaranti är ställd till SGR.

Ansvarig researrangör enligt resegaratin: Sunweb Group GmbH, Schützengasse 4, CH-8001 Zurich, Switzerland

Adress: Birger Jarlsgatan 64, 114 29 Stockholm.
Moms/VAT-nr: SE556558551901.
Styrelsens säte: Stockholm.


Grundat: År 1998.

Om Sunweb Group


Den 2 november 2022 blev Airtours del av Sunweb Group. Förvärvet stärker Sunweb och Airtours position i Sverige med ambition att vara en av de största researrangörerna i Norden och ger kunder en möjlighet att välja från ett bredare urval av destinationer i Europa, ökad flexibilitet och bättre teknik.

Företaget startade upp 1991 av holländaren Joost Romeijn som grundade vad som idag är Sunweb Group. Man har fortsatt att växa och har idag mer än 1 miljon resenärer, ca 400 anställda och mer än 250 reseledare. De är en av de största semesteroperatörerna i Europa. Förutom Danmark och Sverige, är Sunweb etablerade i Nederländerna, Belgien, Frankrike, Storbritannien och i Tyskland. Huvudkontoret ligger i Zürich, Schweiz. Det nederländska kontoret ligger i Rotterdam. Sunweb Group förvärvades av Triton i februari 2019.

På den holländska marknaden är Sunweb Group aktiva med bland annat följande varumärken:

Sunweb

Sunweb är Sunweb Groups flaggskeppsvarumärke som har fungerat framgångsrikt som online resebyrå för paketresor mot sol-, vintersport- och self-drive destinationer.

Eliza was here

Eliza was here erbjuder småskaliga, handplockade och unika semestrar inom Europa. De är verksamma i Nederländerna, Belgien, England och Danmark. år 2004 grundades detta varumärke och år 2012 förvärvades företaget av Sunweb Group.

GOGO

Gogo är specialiserad på ungdomsresor och har funnits sedan 1991 och fokuserar traditionellt på solsemestrar för ungdomar mellan 16 och 26 år till olika destinationer inom Europa. Arrangören är verksam i Nederländerna.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet