Måltider
Vår hotellbeskrivning anger alltid vilka måltider som ingår i resans grundpris.
Specialkost går inte alltid att garantera, speciellt på mellan- och turistklasshotell som har ett mindre utbud.
Kontinental frukost
Kontinental frukost innebär enkel frukost med kaffe/te, juice, bröd, smör och marmelad.
Förstärkt frukost
Förstärkt frukost är en enklare form av frukostbuffé med begränsat utbud av olika bröd, flingor, ägg, frukt, yoghurt och i vissa fall även stekt bacon och äggröra eller omelett. Förstärkt frukost kan serveras både i enkel bufféform eller à la carte.
Frukostbuffé
Frukostbuffé innebär en rikligare frukost med vissa varma rätter som serveras i bufféform.
A la carte-frukost
A la carte-frukost innebär att frukosten tillagas och serveras på beställning. Ofta görs beställningen från en meny med olika alternativ.
Engelsk- skotsk- och irländsk frukost
Engelsk- skotsk- och irländsk frukost är en rikligare frukost med varierande varma rätter som t.ex. bacon, ägg, korv, bönor och stekta grönsaker.
Amerikansk frukostbuffé
Amerikansk frukostbuffé är en riklig frukost med vissa varma rätter som serveras i bufféform. Förutom varma korvar, bacon, ägg är våfflor, amerikanska pannkakor, bagels och muffins vanliga inslag i den amerikanska frukostbuffén.
Halvpension
Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, i allmänhet middag. Måltidsdrycker ingår ej.
Flexibel halvpension
Flexibel halvpension innebär att det under en veckas vistelse ingår 7 frukostar och 4 middagar och under en tvåveckors vistelse ingår 14 frukostar och 7 middagar. Måltidsdrycker ingår ej.
Helpension
Helpension innebär frukost, lunch och middag. Måltidsdrycker ingår ej.