Strand i Hurghada

Vinterresor till solen

  1. Home
  2. Charterresor
  3. Säsong
  4. Vinterresor

Njut av en solsemester i vinter

Här hittar du våra vinterresor till solen. Om du vill slappa på en strand har vi gott om resor till solen och faktum är att du inte behöver flyga långt för att komma till vintervärmen. Med Airtours kan du resor till både Gran Canaria och Hurghada, som har en flygtid på endast cirka 6 timmer. Använd filtret längre ned för att hitta resor till solen som passar dig både gällande resmål, datum och prisklass.

Perfekta resmål för vinterresan

Att planera vinterresor till värmen är en dröm för många när kylan biter till och dagarna blir kortare. Att boka resor vintertid innebär inte bara en paus från det kyliga vädret, utan även en chans att ladda batterierna med sol och värme. Det finns många fantastiska resmål att mellan på när du vill fly den svenska vintern och njuta av en riktig solsemester. Kanarieöarna är en riktig semesterklassiker kända för sitt varma klimat, vackra stränder och avslappnade atmosfärer. Resor till Hurghada i Egypten erbjuder en perfekt mix av avkoppling, äventyr och kulturella upplevelser. 

Vart kan jag resa billigt i vinter?

För den som letar efter billiga resor till solen finns det också många alternativ. Resmål som Egypten och Turkiet erbjuder ofta prisvärda paketresor med hög standard på boendet och trevliga all inclusive-hotell. Dessa billiga resmål vintertid är perfekta för dem som vill maximera sin semesterbudget utan att kompromissa med upplevelsen av värme och sol. För dem som vill resa på vintern men ändå hålla kostnaderna nere, är det klokt att boka tidigt och hålla utkik efter specialerbjudanden och rabatter. Många resebyråer erbjuder attraktiva paket på vinterresor till värmen om man är ute i god tid. Flexibilitet med resedatum kan också hjälpa till att hitta billigare alternativ.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet