Strand i Hurghada

Resa i januari

  1. Home
  2. Charterresor
  3. Säsong
  4. Resa i januari

Resor till solen i januari

Inled året med en välförtjänt resa till värmen! Att resa i januari innebär oftast en lite längre flygresa, som till exempel till svenskarnas favorit Gran Canaria. Du hittar alla våra resor i januari här!

De bästa resmålen för en varm start på året

Efter jul- och nyårsfirandet är januari den perfekta tiden att fly vinterns kyla och resa till varmare breddgrader. Att planera en resa i januari kan ge dig en välbehövlig paus från vardagen och en chans att ladda om batterierna. Airtours erbjuder prisvärda resor i januari, vilket gör det lättare att hitta en destination som passar både din budget och dina önskemål. Oavsett om du söker soliga stränder, kulturella upplevelser eller spännande äventyr finns det gott om möjligheter att resa till solen i januari.

Tips för att hitta de bästa resmålen och erbjudandena i januari

Planerar du en resa i januari är det rekommenderar vi att hålla utkik efter de bästa erbjudandena. Ofta kan du hitta de bästa priserna antingen genom att boka långt i förväg eller genom att vänta till sista minuten och vara flexibel med avresedatum.  

Det är också viktigt att veta var det är varmt i januari. Gran Canaria och Teneriffa har ett milt klimat hela året även i januari. Njut av fantastiska stränder, utforska charmiga byar och upplev familjevänlig underhållning i Playa del Inglés eller Playa de las Americas.

Egypten bjuder inte bara på vintervärme, utan även rika historia sevärdheter och fantastiska dykmöjligheter. El Gouna och Hurghada är perfekta semesterorter för en avkopplande sol- och badsemester i januari.

Oavsett om du söker en avkopplande solsemester eller ett äventyr i ett exotiskt land finns det många möjligheter att resa till värmen i januari.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet