Strand i Hurghada

Resa i december

  1. Home
  2. Charterresor
  3. Säsong
  4. Resa i december

Resor till solen i december

December är månaden när dagarna är som mörkast och kanske också fyllda med stress inför annalkande julfirande. Vad passar då bättre än att fly stress och mörker och boka en resa till någon av våra varma sol- och baddestinationer? Destinationer som Gran Canaria och Madeira bjuder på ljus och värme för den som trivs med svensk sommarvärme.

De bästa resmålen i december

När vinterns kyla drar in över Sverige, är det många som längtar efter en solsemester. December är perfekt för en resa till varma resmål och fira årets sista månad med behagligt klimat. Oavsett om du söker en avslappnande solsemester i över julen, eller vill fira nyår i en ny och spännande miljö, finns det gott om möjligheter att resa till värmen i december.

Tips för att hitta de bästa Jul- och nyårsresorna

För att maximera din upplevelse när du planerar en resa i december, är det viktigt att hålla utkik efter de bästa erbjudandena. Airtours erbjuder betydande rabatter på sista minuten-resor i december, vilket kan vara en fantastisk möjlighet att få mer för pengarna. Ofta kan du hitta de bästa priserna antingen genom att boka långt i förväg eller genom att vänta tills sista minuten. Att vara flexibel med avresedatum kan också öppna upp för fler alternativ.

Vart ska man resa i december?

Gran Canaria med sitt milda klimat året runt, är Gran Canaria ett av de bästa resmålen i december för en solsemester. Njut av fantastiska stränder, utforska charmiga byar och upplev det livliga nattlivet i Las Palmas. Egypten med sina ikoniska pyramider, rika historia och fantastiska dykmöjligheter i Röda havet, erbjuder Egypten något för alla.  Hurghada och Sharm el-Sheikh lockar med sol och bad. Den portugisiska ön Madeira är känd för sitt behagliga klimat, frodiga landskap och spektakulära vandringsleder. Huvudstaden Funchal erbjuder en charmig atmosfär med blomstrande marknader, historiska byggnader och läckra lokala maträtter.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet