Moln

Rumstyper

  1. Home
  2. Bra att veta
  3. Boende
  4. Rumstyper

Information om läge och avstånd

Hotell

De hotell Airtours samarbetar med erbjuder många olika rumstyper från ekonomirum till sviter. Den vanligaste rumstypen är standardrum eller dubbelrum, dessa har oftast en dubbelsäng eller två separata sängar. Rum som är lite större kallas ofta superiorrum eller deluxerum. Sviter avser ofta hotellets finaste rum och är rymligare. Ekonomirum är enklare rum som ofta är billigare, de kan vara mindre och ha mindre fördelaktigt läge. Specifik beskrivning av rummen finns i varje hotells beskrivning.

Lägenhetshotell

Airtours lägenhetshotell erbjuder främst enrums- och tvårumslägenheter, vissa erbjuder även trerumslägenheter. Lägenheternas storlek och utformning kan variera, mer specifika beskrivningar finns i varje hotells beskrivning.

  • Enrumslägenheter är ofta ganska små till ytan och består av ett kombinerat sov- och vardagsrum (ibland endast ett normalt hotellrum) med pentrydel. Matplatsen finns ibland på balkongen eller terrassen.
  • Tvårumslägenheterna består oftast av antingen ett sovrum och ett kök eller ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Matplatsen är ibland på balkongen eller terrassen.
  • Trerumslägenheterna har oftast två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Matplatsen finns ibland på balkongen eller terrassen.