Arlanda

Alfagar Village

3.0

Algarve, Portugal

Familjevänligt lägenhetsboende nära strand

Stort hotellområde som inkluderar systerhotellet Alfagar Aparthotel. Här trivs både familjer och par med många pooler och aktivitetsfyllda dagar. Hotellet ligger på klipporna ovanför havet och nedanför breder sig den vackra sandstranden Santa Eulalia Beach ut sig. Du bor i väl utrustade lägenheter där du styr din semester helt i ditt eget tempo. Restauranger och barer finns på området och till Albufeiras nöjescentrum är det knappt två kilometer.

Strand & pool

Flera pooler för vuxna och barn

Här finns ett stort poolområde med barnpool och snackbar omgivet av hotellbyggnaderna i den gröna trädgården. På solterrassen kopplar du av på en av solstolarna och laddar batterierna på bästa sätt. En annan pool ligger på klipporna med underbar utsikt över havet. Här är det mer stilla och du njuter av den vackra omgivningen. Ytterligare en barnpool med lekplats ligger på andra sidan baren. Du får såklart använda poolerna på systerhotellen med, Alfagar Aparthotel har en barnpool med vattenrutschkanor för extra skojiga bad.

Vacker strand nedanför hotellet

Santa Eulalia Beach heter stranden nedanför hotellet som du når via stigar och trappor. Stranden är bred och full av finkornig sand där du kan koppla av på en solstol eller direkt på handduken om du hellre vill det. Går du västerut är det mindre folk och klipporna har bildat naturliga grottor som man kan gå in i. Här är rofyllt men det kan även finnas stenar i vattnet. Restaurang finns ovanför stranden där solstolarna står uppställda.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellet har en restaurang och bar som heter Buganvilia. Ett populärt tillhåll för återkommande gäster. Här kan du äta alla dina måltider men också snacks under dagen. Njut av det fina vädret på utomhusterrass med utsikt över poolen. Baren är en uppskattad mötesplats innan kvällen går mot sitt slut. Det finns fler restauranger på de andra Alfagarhotellen som du kan besöka om du önskar. Minimarket.

I Albufeira finns många restauranger och barer. Du hittar både små genuina matställen till snabbmatsrestauranger. Känd för sitt pulserande nattliv på partygatan The Strip.

Rum

Bra att veta

Fjärrkontroll till tv:n på rummet är mot deposition. Du har tillgång till faciliteter som pooler, restauranger, gym mm på de andra Alfagarhotellen som ligger bredvid.

Portugals flagga

Albufeira: Populära Albufeira pulserar både dag och natt

Albufeira

Albufeira är Algarves största turistort känd för dess sagolika stränder och livliga nöjesliv. Albufeira ligger i stort sett i mitten av Algarves kustlinje och det är här stränderna ändrar karaktär från de klippigare stränderna i väst till de lite flackare stränderna i öst. Staden har en vacker gammal stadsdel med låga vitkalkade hus och kullerstensgator direkt ovanför stranden och lockar med många restauranger och romantiska promenader.» Läs mer om Albufeira

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Algarve

» Se alla våra hotell i Algarve