Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Egypten

Egypten

Airtours charterresor till Egypten tar dig till semesterparadiset Hurghada

Egyptens flagga

Om Egypten

Hurghada är det solsäkra alternativet för den som söker en bekymmerslös semester. Här njuter du av bra all inclusive och familjevänliga hotell direkt på stranden. Den äventyrslystna tar med största sannolikhet chansen att besöka Konungarnas dal i Luxor som inte ligger långt bort.

Pass & visum

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter ankomstdatum. Nordiska medborgare med nordiska pass oavsett ursprung behöver inte göra visumansökan. Visum ges på flygplatsen i Hurghada i form av ett frimärke i passet och kostar inget. Övriga medborgare har olika regler och rekommenderas att kontakta Egyptens ambassad för besked. Det kan ta lite tid med visum och bagage. Visum för barn under 2 år ingår ej i resans pris och betalas direkt vid ankomst, ca 15 USD. Detta betalas om barnet har eget pass, är barnet inskrivet tillsammans med en av föräldrarna är det gratis. För mer information angående visum: http://www.touregypt.net/visa.htm. För vidare information kan du även kontakta Egyptens ambassad: http://www.embassyofegypt.se/

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. Vaccination mot gula febern krävs för dig som nyligen besökt ett land med risk för gula febern. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning. Rekommendationerna och kraven varierar beroende på vem du är och hur du ska resa. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 349:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 16 december. Del i dubbelrum. Cook'S Club El Gouna, Hurghada.

Sök pris och boka

Airtours resmål i Egypten

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!