Moln

Efter resan

  1. Home
  2. Bra att veta
  3. Efter resan

Efter resan

 

Airtours nyhetsbrev

Vill du ta del av spännande erbjudanden och kampanjer? Anmäl dig och få Airtours nyhetsbrev!

 

Frågeformulär
När du kommit hem från din resa vill vi gärna ta del av dina erfarenheter. En e-post med länk till vårt frågeformulär skickas till dig efter hemkomst. Vi uppskattar om du tar dig tid och besvarar det!

Dina synpunkter används i vårt arbete att alltid försöka vara under utvecklig för våra resenärers bästa. Det är även dessa frågeformulär som våra gästbetyg för varje hotell baseras på.

 

Reklamationer
Om du har ett klagomål om din semester med Airtours måste du först kontakta guiden på din destination. Kontrollera dina resehandlingar för att hitta deras kontaktuppgifter. Om du inte är nöjd med ditt boende på något sätt ska du förutom att kontakta din guide också omedelbart anmäla detta till receptionen på ditt boende. Vår guide är redo för dig att lösa dina klagomål på destinationen. Tack vare detta tillvägagångssätt är det oftast möjligt att omedelbart lösa ditt klagomål enligt dina önskemål. Efteråt, när du kommer hem, är det naturligtvis inte längre möjligt att lösa problemet.

Om ditt klagomål inte har behandlats på ett sätt som tillfredsställer dig är det viktigt att du fyller i ett kundservice formulär hos vår guide. Detta formulär, tillsammans med en skriftlig motivering, ska sedan anmälas via e-post. Airtours måste få detta senast inom två månader efter att din semester har avslutats. Det räcker inte att skicka in kundservice formuläret utan ytterligare bevis för att hantera ditt klagomål. När vi har mottagit formuläret och motiveringen skickar vi dig en bekräftelse. Vi kommer att ge ett substantiellt svar på dina kommentarer inom 1 månad. 

Klagomål kan skickas till kundservice@airtours.se eller via post, se adress nedan: 

Airtours
Birger Jarlsgatan 64
114 29 Stockholm 
Sverige

Tänk på att klagomål som inte har rapporterats på plats inte kan åtgärdas.

Om ditt klagomål gäller Sunweb eller upprättandet av bokningen kan du lämna in ditt klagomål via kontaktformuläret på hemsidan. Efter mottagandet av klagomålet, före avresan, skickar vi inget mottagningsbevis. Detta beror på att vi inom 4 veckor, eller tidigare vid tidigare avgångar, vill behandla ditt klagomål.

Vid gränsöverskridande tvister kan du också vända dig till EU:s plattform för tvistlösning online via den här länken.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet