Arlanda

Turim Av Liberdade

4

Lissabon, Portugal

Modernt förstaklasshotell vid Marquês de Pombaltorget

Här bor du nära paradgatan Avenida da Liberdade med många butiker, restauranger och caféer i området. Det är nära tunnelbanestationen vid Marquês de Pombaltorget vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Hotellet är modernt och här finns både en trevlig restaurang och bar. På andra sidan torget ligger parken Eduardo VII, där man kan strosa runt eller bara ta det lugnt efter en dag på stan.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Fina dubbelrum i jordnära färger på ca 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Var ligger hotellet?

2 min
till närmaste tunnelbana,
Marquês de Pombal

Turim Av Liberdade


Av Da Liberdade, Nr 247
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon