Arlanda

Olissippo Castelo

4

Lissabon, Portugal

Förnämligt boende i den berömda stadsdelen Bairro do Castelo

I hjärtat av Lissabon vid murarna till St George slottet ligger detta hotell med en imponerande panoramautsikt över staden. Här är en familjär atmosfär och lyxiga faciliteter tillsammans med en klassisk inredning. Superiorrummen har egen terrass eller balkong med vy ut över de vindlande gatorna och kullarna runt omkring.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Eleganta rymliga rum på 26 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. Ac, tv, minibar och säkeherhetsbox.

Superiorrum, 2‑3 personer

Eleganta rymliga rum på 40 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. Ac, tv, minibar och säkeherhetsbox. Balkong eller terrass.

Var ligger hotellet?

10 min
till närmaste tunnelbana,
Matim Moniz

Olissippo Castelo


Costa Do Castelo 120
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon