Arlanda

Expo Astoria

3.5

Lissabon, Portugal

Centralt beläget mellanklasshotell med trendig inredning

I en vacker Art Deco-byggnad ligger detta hotell, bara fem minuters promenad från paradgatan Avenida da Liberdade. Parque Eduardo VII, Lissabons största park, ligger på andra sidan Marquês de Pombaltorget och där man kan strosa runt vid vackert väder. Du har nära till tunnelbanan som tar dig runt i staden och vill du hellre promenera tar det ca 20 minuter till Rossiotorget.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Enkla men stilrena dubbelrum i jordnära toner med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar och wifi. Rummen har varierande storlekar. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng.

Var ligger hotellet?

2 min
till närmaste tunnelbana,
Marquês de Pombal

Expo Astoria


Rua Braamcamp 10
Airtours andra hotell i Lissabon
Portugals flagga

Lissabon: Pittoreska Lissabon är varm och hjärtlig med blandning av gammalt och nytt

Lissabon

Lissabon är en mysig hamnstad som lockar med sin gammaldags storstadsatmosfär och fina stränder en kort tågresa bort. Hit reser du för sol och värme när vädret är grått och kallt hemma. Medeltida kvarter, smala gränder och storslagna torg blandas med bra nattliv och moderna shoppingcenter. Staden på de sju kullarna bjuder på sagolika vyer över floden Tejo, spårvagn nr 28 och gastronomiska smaksensationer framförallt av fisk och skaldjur.» Läs mer om Lissabon

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Lissabon

» Se alla våra hotell i Lissabon