Tryggt

  1. Home
  2. Om Airtours
  3. Tryggt

Res tryggt och säkert

En grundförutsättning för vår verksamhet är att våra kunder ska känna sig trygga när de väljer att boka en resa med oss. I november 2022 blev Airtours en del av Sunweb Group som är en av Europas största researrangörer när det gäller sol- och badresor till Medelhavet samt skidresor till Alperna. 

Oförutsedda händelser har och kommer alltid att uppstå inom resebranschen. En pandemi eller en flygstrejk är exempel på situationer vi som researrangör måste vara förberedda på att hantera. Vid en sådan händelse ska du känna dig trygg med Airtours som din researrangör. Reser du med oss kommer du inte bli utelämnad, vi är en etablerad researrangör som alltid sätter våra kunders trygghet i fokus. När du bokar en paketresa med Airtours omfattas du naturligtvis även av Paketreselagen.

För att garantera våra kunders definitiva trygghet avsätter vi 5 EUR per resenär till resegarantin. En resegaranti innebär i korthet att du som resenärer får kompensation om din paketresa ställs in, eller avbryts, p.g.a. att researrangören går i konkurs. Sunweb Group Netherlands B.V. ställer resegaranti i Nederländerna.

Airtours följer alltid UD:s rekommendationer, besök UD:s hemsida.

Sunweb Group Netherlands, org nr 556944-6866.

SGR

Sunweb garanterar det belopp du har betalat för din paketresa. Detta gäller även för repatriering (hemtransport) i händelse av vår insolvens. För alla paketresor tillhandahåller vi detta skydd via det nederländska resegarantifonden; Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Endast flygbokningar täcks inte av SGR.

SGR är en holländsk ideell organisation som, liksom den Svenska resegarantifonden, ser till att du kan få dina pengar återbetalade om resebyrån går i konkurs. Läs mer om SGR här.

 

Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 556558-5519 

Adress: Birger Jarlsgatan 64, 114 29 Stockholm.
Moms/VAT-nr: SE556558551901.
Styrelsens säte: Stockholm.

Ansvarig researrangör enligt resegaratin: Sunweb Group GmbH, Schützengasse 4, CH-8001 Zurich, Switzerland


Grundat: År 1998.

I väntan på nästa resa

 

Följ oss på Facebook

Hitta din reseinpiration

 

Följ oss på Instagram

Erbjudanden via e-post

 

Prenumerera på nyhetsbrevet