Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Lipa

4.0

Splits Riviera, Kroatien

Litet hotell i traditionell stil mitt i fiskebyn Postira

På den lilla strandvägen i fiskebyn Postira ligger detta populära hotell som är byggt i traditionell stil vilket passar den historiska omgivningen. Hotellets insida är istället inredd i mer modern stil vilket ger dig det bästa av två världar. Här har du en vacker vy över byn och tittar du mot horisonten kan du skymta fastlandet. På hotellets trevliga café/bar samlas både turister och bybor för dagens första morgonkaffe.

Strand & pool

Litet poolområde för svalkande dopp

När du vill ligga i en solstol och koppla av eller ta ett svalkande dopp sp finns hotellets pool nära till hands. Hotellet har också en liten spaavdelning med ett urval av behandlingar.

Klapperstensstrand och klippbad med kristallklart vatten

När du vill bada i det kristallklara Adriatiska havet finns en klapperstensstrand och ett klippbad endast 300 meter från hotellet. På Brac badar man främst från klippor, badbryggor och klapperstenstränder så badskor kan vara skönt att ha, sådana finns att köpa på plats. Klipporna och klapperstenen gör att det turkosblåa vattnet blir alldeles kristallklart vilket förhöjer badupplevelsen.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets servering ut mot gatan lockar både turister och bybor. Här kan du njuta av ett glas vin från den imponerande vinlistan eller smutta på uppfriskande drinkar medan du njuter av utsikten över havet och folklivet i byn. På restaurangterrassen blir du serverad utsökta lokala och internationella rätter tillagade med råvaror från hotellets egna odlingar.

Mot tillägg: Halvpension.

Bol, Supetar och Postira har alla ett liknande utbud av restauranger och barer. Här äter man traditionell kroatisk mat som sköljs ner med en kall öl eller ett glas lokalproducerat vin. Ofta ligger restaurangerna och barerna vid hamnen där du kan slå dig ner och njuta av färsk tonfisk, sardiner och oliver. Ät gott och njut av öns egna viner.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna dubbelrum på ca 25 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, säkerhetsbox och minibar. Dubbelrummen har balkong med havsutsikt och det finns möjlighet för en extrasäng i form av en bäddsoffa.

Svit, 2‑4 personer

Stora sviter på ca 60 m² med ett separat sovrum och ett vardagsrum. I sovrummet finns en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, säkerhetsbox och minibar. Sviterna har balkong med havsutsikt och möjlighet till en extrasäng i vardagsrummet i form av en bäddsoffa för en vuxen eller två barn 2-11 år.

Kroatiens flagga

Brac: Stillsam ö med lantlig atmosfär, pittoreska byar och undangömda stränder

Brac

Brac har precis som Hvar en lantlig atmosfär med pinjeklädda berg men är mer orörd än sin grannö. Här finns stillsamma byar med vita kalkstensfasader och tegeltak, vattnet är kristallklart som det bara blir i Kroatien och runt hela ön ligger orörda stränder och badvikar, många med bara ett fåtal besökare.» Läs mer om Brac

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Lipa

Ändra sökning

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera