Arlanda

Serra Park

3

Side, Turkiet

Barnvänligt hotell med vattenrutschkanor

Ett lite enklare och charmigt all inclusivehotell i lummiga omgivningar. I den fina trädgården umgås du tillsammans med familjen bland vattenrutschkanor och flera pooler. Du bor bra i fina rum och balkongen bjuder på vackra vyer.

Strand & pool

Fart och fläkt i rutschkanorna

I den grönskande trädgården hittar du det soliga poolområdet. Roa dig med de små i den separata barnpoolen medan övriga familjen busar i poolen med vattenrutschkanor. Huvudpoolen kantas av solstolar och parasoller där ni kan slå er till ro om ni behöver en stunds vila. Poolbaren serverar snacks och dryck under dagen.

Sandstrand för sköna dagar

På promenadavstånd från hotellet ligger strandklubben, här är stranden långgrund och en blandning av sand och klappersten. Det finns parasoller såväl som solstolar när du behöver slappna av för en stund. När du har fått nog av att ligga still kan du delta i en strandvolleybollmatch eller ta något svalkande att dricka från baren.

All inclusive economy

I restaurangen serveras en smaklig buffé med internationella rätter såväl som turkiska specialiteter. Skulle du bli hungrig mellan måltiderna finns en snackbar där du kan få något lättare att äta och glass till barnen. De olika barerna bjuder på svalkande drycker när du bäst behöver det. Minimarket finns på hotellet.

Side erbjuder många restauranger och barer. Inne i Sides gamla stad och vid hamnen kryllar det av matserveringar och trevliga barer. Här äter du god mat som kebab eller grillspett av lamm och grönsaker till riktigt bra priser. Även i kvarteren ovanför hamnen och väster om finns det gott om restauranger, barer och mataffärer nära hotellen. Bor du längs kusten ovanför stranden finns det inte lika gott om matställen, några ligger längs med den stora vägen, men istället har de flesta hotell all inclusivekoncept.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Något enklare rum på cirka 20 m² med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng för barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Alla rum har balkong.

Dubbelrum large, 2‑4 personer

Stilrena rum på cirka 29 m² med två sängar och två extrasängar för barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilrena rum på cirka 24 m² med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng för barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Alla rum har balkong.

Familjerum / fyra bäddar, 4‑6 personer

Stilrena rum på cirka 30 m² med två separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till två extrasängar för barn 2-11 i form av bäddsoffa. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Alla rum har balkong.

Bra att veta

Litet gym med ett par maskiner endast.

Turkiets flagga

Side: Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.» Läs mer om Side

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Side

» Se alla våra hotell i Side