Arlanda

Resor till Marmaris i Marmaris

Turkiet

Marmaris

I vackra Marmaris varvar du strandpromenader med prisvärd shopping

Om Marmaris

I Marmaris ligger den pittoreska småbåtshamnen framför den vackra hamnpromenaden kantad av restauranger och kaféer. Här finns även en av Turkiets absolut bästa marinor med internationell atmosfär och lyxiga segelbåtar. Bakom fasaden ligger den gamla stadsdelen med en osmansk medeltidsborg och den berömda basaren med ett myller av butiker där du kan fynda lädervaror, märkeskopior och dricka te.

Transfertid med buss till Marmaris ca 2h 30 min


Avkopplande dagar på stranden och utflykter till havs

Hamnpromenaden övergår till strandpromenad väster om staden och leder hela vägen bort mot Icmeler. På ena sidan ligger den ljuvliga kilometerlånga sandstranden och på andra sidan restauranger och kaféer. På stranden spenderar du lata dagar och beundrar alla båtar som ligger på rad i hamnen. Ta dig en tur med en av utflyktsbåtarna som går längs kusten och bada i det klarblå vattnet på platser du annars inte kan ta dig till.

Restauranger i Marmaris

Strand- och hamnpromenaden är fylld av restauranger med både turkiskt och internationellt kök. Snabbmatskedjor och genuina restauranger ligger längs gatorna inne i Marmaris och du hittar många mataffärer, de större i utkanten av staden. I marinan ligger kända kafékedjan Starbucks och bakom hamnpromenaden hittar den nöjeslystne bargatan, som är öppen inpå småtimmarna.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 449:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 23 oktober 2022. Del i dubbelrum ekonomi. Supreme.

Sök pris och boka

Våra hotell i Marmaris

Var ligger Marmaris?

Karta Marmaris
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Intramedsev.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!