Arlanda

Charm Beach

3

Bodrum, Turkiet

All inclusive för familjen nära stranden

Direkt på stranden ligger detta lite enklare men trevliga hotell med all inclusive. Här har barnen kul i vattenrutschkanan och vuxna badar i den större poolen eller njuter i hamamet. Hela familjen bygger sandslott, badar i havet eller kopplar av och njuter av att alla måltider är inkluderade.

Strand & pool

Pool mot stranden och vattenrutschkana

Kring den ovala poolen står solstolar och parasoller där du väljer om du vill ligga i solen eller skuggan och njuta av värmen. När du vill ha svalka finns poolbaren till hands med svalkande drycker. Barnen uppskattar barnpoolen som även har en vattenrutschkana och där kommer de ha roligt hela dagarna. Prova även på ett typiskt turkiskt bad i spat, där det även finns bastu och skönhetsbehandlingar.

Det stora blå väntar

Vill du känna sanden mellan tårna behöver du inte gå långt. Den fina stranden finns alldeles bredvid så du har bekvämt avstånd till hotellet när du lägger dig på en av solstolarna som står uppradade. Vill du göra något mer aktivt så föreslår vi beachvolley. Strandbaren tar hand om dina dryckesbehov. I närheten är det populärt att vindsurfa så om du vill prova det är du på rätt ställe.

All inclusive economy

Två restauranger ser till att du alltid är mätt och belåten. I den ena serveras läcker turkisk à la carte och i den andra finns en smakfull buffé. Dagtid njuter du av fruktiga drinkar vid poolen eller en kaffe på stranden eftersom både poolbar och strandbar finns nära till hands. På kvällen sitter du utomhus efter middagen vid poolen och smuttar på en kall öl.

Speciellt runt hamnen finns restauranger och kaféer, här äter du god färskfångad fisk och traditionell turkisk mat. Minimarkets finns i byn.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rummen är cirka 20 m² och har dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Rummen är cirka 32 m² och har två separata sovrum. I ett finns dubbelsäng och i det andra separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Turkiets flagga

Akyarlar: Litet och oexploaterat guldkorn

Akyarlar

Akyarlar är liten pärla ute på den sydvästra udden av Bodrum, så nära den grekiska ön Kos du kan komma. Här finns fler små sandstrander, på vissa ställen så smal att solstolarna står i vattenbrynet. Belägen alldeles vid havet bjuder den lilla byn på mysiga fiskerestauranger och några affärer, en gång i veckan är det marknad.» Läs mer om Akyarlar

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bodrum

» Se alla våra hotell i Bodrum