Arlanda

Royal Garden Beach

4.5

Alanya, Turkiet

Familjepärla i lyxig miljö med all inclusive

Barnfamiljer trivs på detta fräscha hotell där badmöjligheterna inte tar slut i första taget. Pooler, barer, aktiviteter och avslappning. Det mesta du önskar finns inom hotellets gränser. Hotellet består av tre olika byggnader, varav en på andra sidan en liten väg, med rum i alla delar. Stranden ligger i närheten för salta dopp mellan rikliga måltider.

Strand & pool

Luftigt poolområde med vattenrutschkanor och flera pooler

Runt de stora poolerna väljer du enkelt din favoritsolstol under parasollerna medan de små busar i barnpoolerna med rutschkanor och vattenleksaker. Även de stora är välkomna i rutschkanorna. Vill du hålla dig undan från solen finns en inomhuspool, hamam och spa. Vill du i stället vara aktiv, rekommenderas hotellets vattengympa eller vattenpolo. Törsten släcks enkelt i närmaste bar.

Endast ett stenkast till hav och strand

På stranden ligger du och latar dig under parasollerna på en solstol när du inte svalkar dig i vågorna. Där finns också möjlighet till strandsport så som beach volley, och strandbaren serverar drycker och snacks så törsten hålls i schack. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer. Från vissa rum måste en mindre väg korsas för att komma till stranden.

All inclusive

När hungern kommer krypande, finns stort urval att välja bland. Huvudrestaurangen serverar måltiderna i bufféform och dryck finns i fem barer, både på stranden, i lobbyn och däremellan. En kväll i veckan ingår à la carte-middag, välj mellan italienskt, fisk, kinesiskt eller mexikanskt. À la carte-restaurangerna ligger i trädgården intill stranden, och man går dit över en liten väg. Minimarket finns.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Trevliga rum med två separata sängar eller dubbelsäng, vissa med heltäckningsmatta och alla med balkong. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, minibar med daglig påfyllning av läsk och vatten.

Familjerum ekonomi, 2‑4 personer

Familjerum med separat sovrum med två sängar eller dubbelsäng, vissa med heltäckningsmatta och alla med balkong. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, minibar med daglig påfyllning av läsk och vatten. Vardagsrum med två bäddsoffor som ger möjlighet till extrasäng för två personer.

Familjerum, 2‑4 personer

Rymliga familjerum med separat sovrum med två sängar eller dubbelsäng, vissa med heltäckningsmatta och alla med balkong. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, minibar med daglig påfyllning av läsk och vatten. Vardagsrum med två bäddsoffor som ger möjlighet till extrasäng för två personer.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fräscha, rymliga rum på ca 28 m² med två separata sängar eller dubbelsäng, heltäckningsmatta och balkong. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, minibar med daglig påfyllning av läsk och vatten. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng eller enkelsäng.

Bra att veta

Inomhuspoolen är bara öppen vid dåliga väderförhållanden under lågsäsong

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya