Arlanda

Dizalya Palm Garden

4.5

Alanya, Turkiet

Fräscht all inclusivehotell för hela familjen

Pooler, vattenrutschkanor, mat och dryck - allt finns på detta trivsamma hotell som dessutom ligger nära stranden. På balkongen sitter du under ljumma kvällar med vackra vyer och dagtid aktiverar du dig efter behag med vattengympa, turkiskt bad eller gym medan barnen leker i barnklubben.

Strand & pool

Simma eller åk vattenrutschkana i flera pooler

Barnen badar omväxlande i sin separata barnpool eller åker i någon av vattenrutschkanorna medan de vuxna simmar i den större poolen. Vilar från badandet gör du på solstolarna som finns utspridda i poolområdena tillsammans med skuggande parasoller. Föredrar du hamam finns sköna behandlingar gör dig redo för resten av semestern. Poolbaren står ställer upp med förfriskningar när du blir törstig.

Solstolarna väntar på Konaklis sandstrand

Stranden ligger endast en kortare promenad bort och här hittar du hotellets egna solstolar och parasoller samt strandbaren som är öppen 10-18. Låt det salta vattnet skölja över dig och känn sanden mellan tårna. Strandhanddukar finns och byts ut mot avgift. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer. För de aktiva finns beach volley och vattensporter.

All inclusive

Frukost, lunch och middag serveras i den stora huvudrestaurangen på nedre botten. Där finns även eftermiddagsfika och nattsnacks. À la carterestaurangerna Mediterranean eller Ottoman förbokas i receptionen och ingår i all inclusiveprogrammet en gång. Ett flertal barer serverar dryck, i lobbyn, vid poolen och vid stranden. Snacksen har en egen bar där du kan sitta utomhus och i även lobbyn finns snacks för hellre föredrar det.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑4 personer

Mindre rum med dubbelsäng och balkong. Rummen har trä- eller klinkergolv. Bad/dusch, wc, hårtork, AC, minibar, tv, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum large, 2‑4 personer

Rejält tilltagna rum med dubbelsäng och balkong. Rummen har trä- eller klinkergolv. Bad/dusch, wc, hårtork, AC, minibar, tv, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Fräscha rum på ca 22 m² med dubbelsäng och balkong. Rummen har trä- eller klinkergolv. Bad/dusch, wc, hårtork, AC, minibar, tv, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av hopfällbar säng.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Rymliga rum på ca 34 m² med två separata rum och balkong. Rummen har trä- eller klinkergolv. Bad/dusch, wc, hårtork, AC, minibar, tv, säkerhetsbox och wifi. I det ena rummet finns en dubbelsäng och i det andra två enkelsängar.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya