Arlanda

Club Dizalya

4.0

Alanya, Turkiet

Mysig familjepärla med blommande balkonger

Barn har roligt i hotellets lekpark eller åker i vattenrutschkanorna och vuxna slappnar av under en parasoll eller i hamamet. Hotellet består av ett flertal byggnader utspridda i en färggrann trädgård med pooler emellan och havet finns nära till hands för ett dopp i det blå. Dagar och kvällar fylls enkelt med bad, sol, lek och skratt på detta all inclusivehotell.

Strand & pool

Flera pooler i blomstrande miljö

För badälskaren finns stort utbud av pooler utspridda på hotellområdet. I den separata barnpoolen badar de yngsta, i poolen med vattenrutschkanor de lite äldre och vuxna kan välja att bada i de större poolerna eller njuta av ett turkiskt bad. Kring poolerna finns solstolar och parasoller utspridda och poolbaren serverar uppfriskande drycker.

Simma och sola på hotellets strand och pir

Alldeles i närheten av hotellet ligger Konaklis strand där hotellet har sin egen del med solstolar och parasoller. Simma i havet, sola eller sträck ut dig under parasollerna och när du sedan blir törstig finns strandbaren öppen 12-18 och serverar dig något uppfriskande. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer. För de mer aktiva finns beach volley och vattensporter.

All inclusive

I huvudrestaurangen serveras måltiderna i bufféform. Släcka törsten kan du göra på flera ställen, under dagtid är tre barer redo att servera dig och på kvällen dricker du dina drinkar antingen i poolbaren eller i lobbybaren om det är lite kyligare ute. Du behöver inte gå hungrig mellan måltiderna heller, snacks, kakor och bakverk finns tillgängligt med jämna mellanrum. Hotellet har även två a la carte-restauranger.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑4 personer

Rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Balkong. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, minibar där vatten ingår, säkerhetsbox och tv. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Rymliga rum på ca 18 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Balkong. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, minibar där vatten ingår, säkerhetsbox och tv. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Familjerum / tre bäddar, 3‑4 personer

Rymliga rum med tre separata sängar alternativt en dubbelsäng och en separat säng. Balkong. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, minibar där vatten ingår, säkerhetsbox och tv. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya