Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Caretta Beach

4.0

Alanya, Turkiet

Barnvänlig oas direkt på stranden

Hotellets grönskande trädgård löper från stranden upp till poolområdet med rutschkanor under palmernas vajande blad. När barnen inte badar kan de delta i hotellets barnklubb. Här flyter semestern enkelt och lättsamt då du kan variera dagarna antingen genom att ligga på stranden och sola, låta saltstänkta vågor slå in över tårna eller aktivera dig genom att delta i någon sport.

Strand & pool

Två pooler och rutschkanor under palmernas skugga

Det vackert grönskande poolområdet bjuder in till bad och lek i hotellets pool 570 m² med solstolar och parasoller runt omkring. Fyra rutschkanor är öppna för- och eftermiddag för barn som tycker om fart och fläkt och de mindre barnen plaskar i en separat barnpool 100 m², även den med en vattenrutschkana. Poolbaren gör det enkelt att hålla vätskebalansen och där serveras även snacks under dagen. Poolområdet övergår närmare stranden i en prunkande trädgård och sedan tar stranden vid. Hotellet erbjuder även turkiskt bad.

Perfekt läge för strandhäng under parasollen med en svalkande drink

Hotellets egna solstolar och parasoller breder ut sig på stranden precis där hotellområdet slutar. Strandbaren serverar varierade snacks och kylda drycker i plastglas alldeles intill. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer. Från stranden går pirer ut i vattnet som man kan bada från och för den aktiva semesterfiraren finns sporter att prova på, både på land och i vattnet.

All inclusive economy

I hotellets stora restaurang serveras huvudmålen i bufféform. Välj om du njuter av värmen utomhus eller om du hellre sitter inne. Mellan måltiderna väljer du bland en variation av varma och kalla snacks så som pizza, turkiska pannkakor, kakor och kex i pool- och strandbaren. Varma och kalla drycker serveras antingen i pool- eller strandbaren. På kvällarna förvandlas strandbaren till ett disco.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑4 personer

Rum på ca 16 m² med två separata sängar eller dubbelsäng. Balkong med bord och stolar samt delvis havsutsikt. Dusch, wc, hårtork, AC, litet kylskåp med påfyllning av en flaska vatten dagligen, tv, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Bra att veta

Lokaltrafik kan uppfattas som störande.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Caretta Beach

Arlanda
lör 25 april lör 2 maj lör 9 maj lör 16 maj
Dubbelrum, 2‑4 personer
info lör 25 april
5 199:- 5 699:-

Sällskapets pris:

10 398:-
info lör 2 maj
4 999:- 5 499:-

Sällskapets pris:

9 998:-
info lör 9 maj
4 999:- 5 499:-

Sällskapets pris:

9 998:-
info lör 16 maj
5 399:- 5 899:-

Sällskapets pris:

10 798:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya