Arlanda

Caretta Beach

3.5

Alanya, Turkiet

Barnvänligt hotell direkt på stranden

Hotellet ligger bra vid stranden i Konakli. Ett stort poolområde med rutschkanor och flera pooler roar hela familjen. Här flyter semestern enkelt och lättsamt då du kan variera dagarna antingen genom att ligga på stranden och sola eller aktivera dig med någon sport medan barnen har kul med de andra barnen i barnklubben.

Strand & pool

Två pooler och rutschkanor under palmernas skugga

Det palmkantade poolområdet bjuder in till bad och lek i hotellets pool 570 m² med solstolar och parasoller runt omkring. Fyra rutschkanor är öppna för- och eftermiddag för barn som tycker om fart och fläkt och de mindre barnen plaskar i en separat barnpool 100 m², även den med en vattenrutschkana. Poolbaren gör det enkelt att hålla vätskebalansen och där serveras även snacks under dagen. Poolområdet övergår närmare stranden i en grönskande trädgård och sedan tar stranden vid.

Perfekt läge för strandhäng under parasollen med en svalkande drink

Hotellets egna solstolar och parasoller breder ut sig på stranden precis där hotellområdet slutar. Strandbaren serverar snacks och kylda drycker i plastglas alldeles intill. Konaklistranden är nästan 10 km lång och relativt bred. Sanden är mestadels fin men grovkornig sand, grus och klippor förekommer. Från stranden går pirer ut i vattnet som man kan bada från och för den aktiva semesterfiraren finns sporter att prova på, både på land och i vattnet.

All inclusive economy

I hotellets stora restaurang serveras huvudmålen i bufféform. Välj om du njuter av värmen utomhus eller om du hellre sitter inne. Mellan måltiderna väljer du bland snacks så som pizza, turkiska pannkakor, kakor och kex i pool- och strandbaren. Varma och kalla drycker serveras antingen i pool- eller strandbaren. På kvällarna förvandlas strandbaren till ett disco.

I Konakli finns ett mindre utbud av restauranger, främst vid huvudvägen men även ett fåtal vid stranden.

Rum

Dubbelrum, 2‑4 personer

Rum på ca 16 m² med två separata sängar eller dubbelsäng. Balkong med bord och stolar samt delvis havsutsikt. Dusch, wc, hårtork, AC, litet kylskåp med påfyllning av en flaska vatten dagligen, tv, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Turkiets flagga

Konakli: Njut av en rofylld chartersemester i Konakli

Konakli

I lugna Konakli bor barnfamiljen bekvämt på Airtours all inclusivehotell nära stranden. Byn är liten och atmosfären lantlig och i centrum finns små butiker, restauranger och några barer. Vill du bekanta dig med ortsbefolkningen kan du besöka frukt- och grönsaksmarknaden som hålls en gång i veckan. Soliga dagar avnjuts bäst på stranden, som är en blandning av sten, grus och sand eller vid hotellens stora poolområden.» Läs mer om Konakli

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya