Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Sailorson

3.0

Alanya, Turkiet

Bo centralt i lägenhet med solterrass

Med Alanyas två stränder på promenadavstånd och med nöjen och shopping nästan utanför dörren, får du här toppenläge på semestern på detta familjeägda lilla hotell. Börja på förmiddagen med att sola och bada på hotellets takterrass med pool och spendera sedan eftermiddagen på stranden. Eller tvärtom.

Strand & pool

Pool på takterrassen

På takterrassen med strålande vyer över stan ligger den lilla poolen som passar att svalka av sig i när solen blir för het. På solstolarna intill ligger du sedan och slappnar av tills det är dags att doppa sig igen.

Två stränder på gångavstånd

Hotellet ligger perfekt för dig som inte kan välja din favoritstrand i Alanya. Det är nämligen gångavstånd både till Kleopatrastranden och Östra stranden. Östra stranden ligger lite närmare och det tar ungefär tio minuter att gå dit. Båda stränderna erbjuder det du önskar på semestern: solstolar och parasoller, aktiviteter i alla former samt mat och dryck. Kleopatrastranden har lite finare sand medan Östra stranden är en blandning av grus och sand men den är å andra sidan mer långgrund.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I hotellets restaurang har du möjlighet att äta frukost och senare på dagen lättare maträtter. I baren beställer du din favoritdrink på kvällen innan det är dags att gå ut och ta del av Alanyas kvällsnöjen.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Sailorson

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya