Arlanda

Monte Carlo

3.5

Alanya, Turkiet

Bekväm semester med all inclusive, pool och balkong

Det du önskar av semestern finns enkelt till hands här. Slappna av kring poolen, unna dig ett turkiskt bad eller sola på hotellets strand. Eftersom du har all inclusive kan du dessutom semestra utan att behöva tänka på var du ska äta. Från balkongen på ditt rum skådar du ner över poolen och kan njuta av Turkiets ljumma sommarkvällar.

Strand & pool

Solstolar kring tre pooler med rutschkana

Runt poolen spenderar du semestern antingen under en parasoll eller i solen och när du blir törstig finns poolbaren alldeles bredvid, redo med svalkande drycker. Mindre barn har en egen barnpool och större barn roar sig i den kurviga vattenrutschkanan. Det finns även en liten lekplats. Om man vill finns sedan hamam, bastu och massage tillgängligt för att göra vistelsen extra avslappnande.

Nära till stranden med solstolar och parasoller

Till den långa, östra stranden är det endast ett kvarter. Här finns hotellets egen strandklubb med bar, solstolar och parasoller där du enkelt kopplar bort all stress. I baren är vatten, saft, te och kaffe inkluderat. Stranden är cirka 5 km lång, omväxlande smal och bred, och den är bitvis långgrund vilket gör den lämplig för barn. Sanden är en grovkornig blandning av sand och grus. Längs med stranden finns en strandpromenad, lekparker, barer, restauranger och möjlighet till vattensport

All inclusive economy

I den stora restaurangen serveras huvudmålen i bufféform och du kan välja om du vill sitta inne eller utomhus vid poolen. Vid poolen finns poolbaren och när det är lite svalare finns lobbybaren som serverar dryck efter behag. Ligger du på stranden kan du köpa enklare måltider i hotellets strandbar.

I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Ljusa rum med två separata sängar eller dubbelsäng. Dusch och wc, hårtork, minibar, tv, AC, säkerhetsbox och wifi. Balkong. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng eller hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum på ca 16 m² med två sängar eller dubbelsäng, inredda i ljust och mörkt trä. Dusch och wc, hårtork, minibar, tv, AC, säkerhetsbox och wifi. Balkong med utsikt mot poolen. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng eller hopfällbar säng.

Familjerum, 2‑4 personer

Familjerum på ca 28 m² med två ordinarie sängar eller dubbelsäng. Dusch och wc, hårtork, minibar, tv, AC, säkerhetsbox och wifi. Balkong med utsikt mot poolen. Möjlighet till två extrasängar i form av hopfällbara eller enkelsängar.

Bra att veta

Lokaltrafik kan uppfattas som störande.

Turkiets flagga

Alanya Stad: Svårslagen solsemester i pulserande Alanya

Alanya Stad

Den populära metropolen Alanya bjuder på nöjen och aktiviteter i en härlig blandning. Kilometerlånga sandstränder, shopping i basarer och ett livligt nattliv lockar både par, ungdomar och barnfamiljer till denna orientaliska stad. Reser du utan barn bor du bäst nära den mysiga hamnen med alla restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Barnfamiljen bor bekvämt nära någon av stränderna.» Läs mer om Alanya Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Alanya

» Se alla våra hotell i Alanya