Transfer till och från hotellet

  1. Home
  2. Tillval
  3. Transfer

Transfer från flygplatsen till ditt hotell och tillbaka

Självklart erbjuder vi möjligheten att boka transfer för din resa. Du har dessutom friheten att välja om du vill ha vanlig transfer, privat transfer eller om du vill ordna egen transport från flygplatsen till ditt hotell.

Under bokningsprocessen bokar du smidigt och billigt din transfer i första steget. Har du glömt göra det, eller ångrade dig? När du loggar in på ”Min resa” kan du boka transfer upp till 5 dagar före avresa under ”Ändring i din bokning”. I steg två väljer du vilken typ av transfer du vill ha.

Transfer buss med Airtours
  • Kom fram fort och bekvämt
  • Du väljer själv privat eller vanlig transfer
  • Upphämtning anpassas efter flygresan

Information om din transfer

Varför är transfern valfri?

I den dynamiska resevärlden finns det ett växande krav på flexibilitet. Genom att inte inkludera transfer i paket erbjuder vi våra gäster större frihet att själv skräddarsy sin semester. Du kan välja att ordna din transport själv, eller så kan du välja transfer hos oss. Denna tjänst med reception på flygplatsen och vägledning till ditt hotell är fortfarande möjlig och kan bokas i första bokningssteget när du bokar din semester.

Busstransfer

På flygplatsen tas du emot av en guide/representant från Airtours som visar dig till rätt buss. Bussen stannar vid flera olika hotell längs vägen. På hemresan kommer upphämtningstiden på hotellet att meddelas en dag före din avresa.

Privat transfer

Du kommer att hänvisas till din privata transfer på flygplatsen. Du kommer att köras från flygplatsen och direkt till ditt hotell, vilket innebär att du inte behöver stanna vid olika hotell. På så sätt kan du börja njuta av din semester fortare. Detsamma gäller på resan från ditt hotell och till flygplatsen.

Priserna

Priserna kommer att anges i bokningsprocessen.

Hur beställer du transfer?

Det är lätt att boka transfer innan din semester. Du kan göra det medan du gör din resebokning i steg 1. Bokade du inte en transfer när du bokade din semester? Inga problem! Du kan enkelt boka transfer genom ”Min resa” upp till 5 dagar innan avresa.
Är du osäker på om du har bokat transfer? Du kan alltid se detta på ”Min resa” eller på din faktura där du kan se om kostnaderna har debiterats. Om så inte är fallet så kanske du kan beställa transfer.

Boka transfer vid ankomst till destinationen

Om du inte har bokat transfer innan avresa kan detta göras vid ankomst till resmålet. Observera att det endast är möjligt att boka transfer på destinationen i de fall det fortfarande finns lediga platser i transferbussen. I händelse av att det inte finns fler lediga platser kommer våra guider att hänvisa dig till taxibilar eller lokal kollektivtrafik. Transfer kan köpas på resmålet från din lokala guide och kostar samma som vid beställning hemifrån. Du hittar priset i steg 1, tillval. Du kan betala med kreditkort eller kontanter, antingen vid ankomst eller under semestern.