Inkluderade måltider

  1. Home
  2. Tillval
  3. Måltider

Uppgradera måltidsprogram för vistelsen

Den perfekta solsemestern ser olika ut för alla. Någon är helt nöjd med att bara slå sig ner till frukost och vet inget bättre än att upptäcka en unik restaurang varje kväll. Som tur är erbjuder vi alltid måltidsprogram som passar ditt resesällskap.

Vill du njuta av en bekymmersfri avkoppling är all inclusive-semester den perfekta lösningen. Allt är ordnat och du behöver bara göra ett val bland goda snacks och drycker som ingår i vistelsen.

Om du gillar idén av att ha frukost och middag serverad föredrar du kanske att välja halvpension. Med möjlighet att välja var du vill äta lunch själv, t.ex. under ditt besök i en trevlig stad eller under en härlig lång dag på stranden.

Under rubriken "måltider" på boendesidan kan du se vad som ingår i vistelsen. Om du redan har bokat och vill byta måltidsprogram kan du logga in på ”Min resa” och justera det själv.

Vilka är möjligheterna?

  • Frukost: Övernattning med frukost. Programmet startar med frukost dagen efter ankomst och avslutas med frukost på avresedagen.
  • Halvpension: Övernattning, frukost och middag. Programmet startar med middag på ankomstdagen och avslutas med frukost på avresedagen. Drycker och snacks ingår inte om så vidare inget annat anges på hotellets sida på vår hemsida.
  • All inclusive: Boende, alla måltider, lokala alkoholhaltiga drycker, läsk och ofta snacks. Programmet startar med middag på ankomstdagen och avslutas på avresedagen vid utcheckning.
  • Ultra all inclusive: Boende, alla måltider, lokala alkoholhaltiga drycker, läsk och ofta snacks samt andra tillbehör. Programmet börjar när du checkar in och slutar på avresedagen när du checkar ut.