Vinn en Tik Tok-resa

Vinn en Tik Tok-resa

  1. Home
  2. Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor

Tävlingen är öppen för alla personer som uppfyller följande kriterier:

a. Deltagaren måste vara bosatt i Sverige och ha fyllt 18 år vid tidpunkten för deltagandet.

b. Deltagaren får inte vara anställd hos arrangören av tävlingen eller hos något företag som är involverat i tävlingens arrangemang eller genomförande.

För att delta i tävlingen måste deltagaren: 

a. Följa instruktionerna som anges i tävlingsinlägget på den angivna plattformen (t.ex. Instagram, Facebook, Tik Tok etc.).

b. Utföra de handlingar som krävs för att bli kvalificerad för tävlingen, såsom att gilla inlägget, följa ett visst konto, kommentera med en specifik hashtag etc.

c. Om tävlingen kräver att deltagaren skapar eget innehåll, måste detta innehåll vara i enlighet med de angivna riktlinjerna och kraven.

Endast en (1) deltagare per person är tillåten. Delningar, taggningar eller annan form av deltagande från falska eller duplicerade konton kommer att leda till diskvalificering.

Tävlingen börjar 2024-05-03 och avslutas 2024-05-20.

Vinnaren kommer att utses bland alla kvalificerade deltagare och meddelas via den plattform där tävlingen annonserades inom 1 dag efter att tävlingen avslutats.

Om vinnaren inte svarar inom 2 dagar efter att ha blivit meddelad, förbehåller sig arrangören rätten att välja en ny vinnare.

Vinnaren måste vara tillgänglig för avresa 2024-05-24 från Arlanda eller Landvetter, eller 2024-05-23 från Kastrup.

Priset är en resa till Zakynthos för 1 person, inklusive flygtransport, transfer och boende under 7 dagar. Eventuella extra kostnader som uppstår under resan är inte täckta och måste betalas av vinnaren.

Resan är under förbehåll av tillgänglighet och kan vara föremål för ytterligare villkor och restriktioner från researrangören.

Vinnaren ansvarar för att skaffa eventuella nödvändiga rese- och hälsodokument samt för att ha en giltig reseförsäkring.

Arrangören förbehåller sig rätten att diskvalificera deltagare som bryter mot tävlingsvillkoren eller agerar på ett olagligt eller stötande sätt.

Priset kan inte överlåtas till någon annan person eller bytas mot kontanter.

Genom att delta i tävlingen samtycker deltagaren till att deras namn och eventuellt skapat innehåll kan användas för marknadsföringsändamål av arrangören.

Arrangören förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta tävlingen när som helst utan föregående meddelande.

Vinnaren ansvarar för eventuell beskattning av priset i enlighet med gällande skattelagar och förordningar i den jurisdiktion där de är skattemässigt bosatta. Tävlingsarrangören förbehåller sig rätten att rapportera värdet av priset till skattemyndigheterna enligt tillämplig lagstiftning.

Sunweb Group har rätt att använda allt innehåll som skapats tillsammans med Rebecca Engdahl på semester. De materiella rättigheterna ägs av Sunweb group

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att följa dessa villkor och eventuella beslut som tas av arrangören i samband med tävlingen.