Tävla med Airtours!

Man bär kvinna på strand

Pågående tävlingar

Här hittar du information om Airtours pågående tävlingar

Airtours Nyhetsbrevstävling

Anmäl dig till Airtours nyhetsbrev med chans att vinna 1000 kronor i resepresentkort. Tävlingen pågår till 31 augusti 2023, därefter utser Airtours genom lottning 10 lyckliga vinnare.

Nyhetsbrevstävling – Regler & villkor

Allmänt

Tävlingen arrangeras av Airtours, Birger Jarlsgatan 64, SE-114 29 Stockholm, Sverige. För att delta behöver du anmäla dig till Airtours nyhetsbrev och bekräftar därmed Airtours rätt att skicka nyheter, reseinspiration och erbjudanden till uppgiven e-mail adress.

Vinnare

Airtours utser tävlingens vinnare genom lottning som ej kan bestridas av tävlande. Vinnarna kontaktas av Airtours via uppgiven e-mail med information om kompletterande uppgifter som behövs för att kunna leverera presentkortet.

Vinsten

Airtours utser 10 vinnare som vardera får ett presentkort på 1 000 kronor. Airtours förbehåller sig rätten att ersätta priset mot ett pris av samma karaktär och värde, om priset av någon anledning skulle göras otillgängligt. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vem kan delta

Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige som är över 18 år. Anställda eller representanter för Airtours eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjemedlemmar får inte medverka i tävlingen.

Airtours Semesterbildstävling

Dela dina bästa semesterbilder på Instagram med hashtagen #AirtoursSverige för att vara med och tävla om presentkort hos Airtours!

Instagramtävling – Regler & villkor

Tävla

För att vara med i Airtours tävling på Instagram behöver du ladda upp en bild med hashtagen #AirtoursSverige på Instagram.

Allmänt

Tävlingen arrangeras av Airtours, Birger Jarlsgatan 64, SE-114 29 Stockholm, Sverige. Tävlingen är inte sponsrad, sanktionerad, administrerad eller associerad med Instagram på något sätt. Airtours ansvarar inte för eventuella teknikproblem som medför att man inte kan medverka i tävlingen. Airtours vill uppmärksamma deltagare om att all information på Instagram är offentlig om man har ett offentligt konto. I och med att en bild laddas upp på Instagram i tävlingssyfte med ovan nämnd hashtag ges Airtours rätten att återanvända bildmaterialet i informations- och/eller marknadsföringssyfte.

Airtours tar avstånd från allt bildmaterial med stötande, kränkande, olämpligt eller rasistiskt innehåll av någon form. Airtours följer också Instagrams allmänna villkor och regler: https://instagram.com/about/legal/terms/.

Vinnare

Airtours förbehåller sig rätten att välja tävlingens vinnare. Hur dessa vinnare väljs kan ej bestridas av tävlande. Vinnarna kontaktas av Airtours på Instagram via Instagram Direct för att erhålla nödvändiga kontaktuppgifter till vinnarna. För att se dina Directmeddelanden klicka på symbolen i övre högra hörnet när du är i newsfeed-läget. Om Airtours kontaktar dig får du en förfrågan och måste acceptera att AirtoursSverige kontaktar dig. När du gjort det får du en bild med information om hur du ska kontakta oss för att erhålla din vinst. Vinnarna måste återkomma till Airtours inom 10 dagar! I det fall någon av vinnarna inte kontaktat Airtours inom 10 dagar förbehåller sig Airtours rätten att välja en ny vinnare. Du är med och tävlar med ett bidrag i upp till 3 månader. Vinnare dras 30 april, 31 juli, 31 oktober samt 31 januari.

Vinsten

Vi utser 4 vinnare som vardera får ett presentkort på 1 000 kronor. Airtours förbehåller sig rätten att ersätta priset mot ett pris av samma karaktär och värde, om priset av någon anledning skulle göras otillgängligt. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte överlåtas.

Vem kan delta

Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige som är över 18 år. Anställda eller representanter för Airtours eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjemedlemmar får inte medverka i tävlingen.

För att delta krävs att man har ett Instagramkonto. Har man ett privat Instagramkonto krävs att man börjar följa AirtoursSverige på Instagram och tillåter att AirtoursSverige börjar följa en för att Airtours ska kunna se bidraget.

Avslutade tävlingar

Airtours Nyhetsbrevstävling

Anmäl dig till Airtours nyhetsbrev med chans att vinna 1000 kronor i resepresentkort. Tävlingen pågick till 31 mars 2023, därefter utsåg Airtours genom lottning 10 lyckliga vinnare.

 • Vinnare
 • Adam H.
 • Therese T.
 • Samer B.
 • Ulla E.
 • Ebba S.
 • Martina M.
 • Jessica U.
 • Abigail A.
 • Victor R.
 • Lena S.

Kommande tävlingar

Håll utkik efter kommande tävlingar här eller följ Airtours på Facebook eller på Instagram.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så blir du inbjuden till tävlingar och får aktuella erbjudanden från Airtours, direkt till din inkorg.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!