Sök och boka resa
Arlanda
Välj
Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Tävla med Airtours!

Huvudbild för resmål

Pågående tävlingar

Här hittar du information om Airtours pågående tävlingar


Nyhetsbrevstävling 2019

För att vara med i Airtours tävling behöver du börja prenumerera på Airtours nyhetsbrev innan den 30 augusti.

Allmänt

Tävlingen arrangeras av Airtours, Sveavägen 25, SE-111 34 Stockholm, Sverige. Airtours ansvarar inte för eventuella teknikproblem som medför att man inte kan medverka i tävlingen. För att vara med och tävla anmäler du dig till nyhetsbrevet och blir tillagd till vår maillista för utskick. I varje nyhetsbrev finns en länk där du enkelt kan avregistrera dig, om du så önskar.

Vinnare

Airtours förbehåller sig rätten att slumpvis välja tävlingens vinnare. Hur dessa vinnare väljs kan ej bestridas av tävlande. Vinnarna kontaktas av Airtours på angiven e-mailadress för att erhålla nödvändiga kontaktuppgifter till vinnarna. Vinnarna måste återkomma till Airtours inom 10 dagar! I det fall någon av vinnarna inte kontaktat Airtours inom 10 dagar förbehåller sig Airtours rätten att välja en ny vinnare. VInnaren måste fortfarande var prenumerant på nyhetsbrevet vid tävlingens avslut (30/8)

Vinsten

Vi utser 10 vinnare som vardera får ett presentkort på 1 000 kronor. Airtours förbehåller sig rätten att ersätta priset mot ett pris av samma karaktär och värde, om priset av någon anledning skulle göras otillgängligt. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Vinsten är personlig och kan inte överlåtas.

Vem kan delta

Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige som är över 18 år. Anställda eller representanter för Airtours eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjemedlemmar får inte medverka i tävlingen. Du kan inte vara nyhetsbrevsprenumerant sedan tidigare.


Airtours Semesterbildstävling

Dela dina bästa semesterbilder på Instagram med hashtagen #AirtoursSverige för att vara med och tävla om presentkort hos Airtours!

Klicka här för mer information samt tävlingsregler

Instagram Tävling - Regler & villkor

Tävla
För att vara med i Airtours tävling på Instagram behöver du ladda upp en bild med hashtagen #AirtoursSverige på Instagram.

Allmänt
Tävlingen arrangeras av Airtours, Sveavägen 25, SE-111 34 Stockholm, Sverige. Tävlingen är inte sponsrad, sanktionerad, administrerad eller associerad med Instagram på något sätt. Airtours ansvarar inte för eventuella teknikproblem som medför att man inte kan medverka i tävlingen. Airtours vill uppmärksamma deltagare om att all information på Instagram är offentlig om man har ett offentligt konto. I och med att en bild laddas upp på Instagram i tävlingssyfte med ovan nämnd hashtag ges Airtours rätten att återanvända bildmaterialet i informations- och/eller marknadsföringssyfte.

Airtours tar avstånd från allt bildmaterial med stötande, kränkande, olämpligt eller rasistiskt innehåll av någon form. Airtours följer också Instagrams allmänna villkor och regler: http://instagram.com/about/legal/terms/.

Vinnare
Airtours förbehåller sig rätten att välja tävlingens vinnare. Hur dessa vinnare väljs kan ej bestridas av tävlande. Vinnarna kontaktas av Airtours på Instagram via Instagram Direct för att erhålla nödvändiga kontaktuppgifter till vinnarna. För att se dina Directmeddelanden klicka på symbolen i övre högra hörnet när du är i newsfeed-läget. Om Airtours kontaktar dig får du en förfrågan och måste acceptera att AirtoursSverige kontaktar dig. När du gjort det får du en bild med information om hur du ska kontakta oss för att erhålla din vinst. Vinnarna måste återkomma till Airtours inom 10 dagar! I det fall någon av vinnarna inte kontaktat Airtours inom 10 dagar förbehåller sig Airtours rätten att välja en ny vinnare. Du är med och tävlar med ett bidrag i upp till 3 månader. Vinnare dras 31 mars, 30 juni, 30 sep samt 31 dec.

Vinsten
Vi utser 4 vinnare som vardera får ett presentkort på 1 000 kronor. Airtours förbehåller sig rätten att ersätta priset mot ett pris av samma karaktär och värde, om priset av någon anledning skulle göras otillgängligt. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte överlåtas.

Vem kan delta
Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige som är över 18 år. Anställda eller representanter för Airtours eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjemedlemmar får inte medverka i tävlingen.

För att delta krävs att man har ett Instagramkonto. Har man ett privat Instagramkonto krävs att man börjar följa AirtoursSverige på Instagram och tillåter att AirtoursSverige börjar följa en för att Airtours ska kunna se bidraget.

Tidigare vinnare i semesterbildstävlingen

31 mars 2019: Carina Börjesson, Carina Norrgård, Kenneth Öberg
31 dec 2018: John Kottelin, Ann Perkovic, Paulina Suonvieri, Cecilia Hedström
30 sep 2018: Mirjam Adolphi, Ida Molin, Kristian Slotte, Emil Cronholm
30 juni 2018: Annica Petrén, Cassandra Johansson, Janni Ahlgren, Nicklas Svensson


Avslutade

Vinnare i Airtours hemsidetävling sommaren 2017 (drömdestintation)

Lars Engelbrekts, Nazife Türkkan, Deniz Demirörs, Göran Tärnlund, Sandra Ögren, Mia Segolsson,
Maria Anderson, Roland Boutelje, Ingmarie Martinsson och Emma Carlsson.

Vinnare i Airtours Instagramtävling - Paus i vardagen 2017

Nellie Söderberg Gansmoe, Isac Söderberg Gansmoe, Ellinor Gansmoe

Vinnare i Airtours resepresenkortstävling hösten 2016

Sara Jarjes, Eva-Marie Svensson, Mehtap Cetin, Anita Enocksson, Havva Sayan


Kommande tävlingar

Håll utkik efter kommande tävlingar här eller följ Airtours på Facebook eller på Instagram.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så blir du inbjuden till tävlingar och får aktuella erbjudanden från Airtours, direkt till din inkorg.