Arlanda

The Marylebone

4.5

London, Storbritannien

Smakfull design och inredning nära Oxford Street

Beläget bara några minuter från Oxford Street och i hjärtat av Marylebone, en livlig och exklusiv stadsdel full av märkesbutiker och spännande matställen. Från hotellet har du nära till allt London har att erbjuda. Kännetecknat av sin design och inredning är hotell Marylebone ett ypperligt exempel på den charmiga stilen i området. De allmänna utrymmena har en smakfull blandning av modern och antik inredning och konst. Vackra rum kompletteras av ett urval av lyxiga sviter, vissa med privat terrass och utsikt över Londons silhuett. Hotellets brasserie och bar inbjuder till möten, middag eller drinkar både för lokala invånare och besökare som gärna vill dra fördel av charmen och surret längs Marylbone Lane. Hotellet har en 18 meter lång inomhuspool.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Eleganta rum på 24m² med dubbelsäng eller separata sängar, lyxig komfort och fina färger. Alla rum har badrum i marmor med golvvärme. Bad/dusch och wc, badrock och badtofflor. Tv, nespressomaskin, ac och wifi. Sängarna är bäddade med lakan i 100 % bomull och det finns en sittdel med fåtöljer och bord. Rummen har skrivbord och sittdel. Extrasängen är liten, 70X140 cm, och endast för barn 2-11 år.

8 min
till närmaste tunnelbana,
Bond Street

The Marylebone


47 Welbeck Street
Airtours andra hotell i London
Storbritanniens flagga

London: Oändliga shoppingmöjligheter, musikaler, street food och afternoon tea

London

I London blandas urban och kreativ energi med stadens traditionella brittiska arv. Här finns stadsdelar med viktorianska fasader och märkesbutiker, men också områden som kryllar av pop up-butiker, gatumat och mikrobryggerier. Däremellan hittar du oändliga shoppingmöjligheter, mat från världens alla hörn, spännande museer, feelgood-musikaler och en pub i varje gathörn.» Läs mer om London

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i London

» Se alla våra hotell i London