Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Puerto Rico på Gran Canaria Spanien

Puerto Rico

Soldränkta dagar på barnvänliga stränder

Om Puerto Rico

Puerto Rico ligger vackert i dalgångarna ovanför havet på södra Gran Canaria. Hotellen klättrar upp längs bergssluttningarna med panoramavy över hamnen och sandstranden. Här skiner solen lite mer än på andra ställen och badorten är populär med lugn och barnvänlig strand. I hamnen trängs båtarna och du kan göra utflykter till havs, fiska eller åka på delfinsafari. Centrum ligger vid stranden och bjuder på restauranger, caféer och många små butiker.

Transfertid med buss till Puerto Rico ca 40 min

Vackra vyer, glittrande hav och mjuk sand - precis som det ska vara

Från stranden i Puerto Rico leder en trevlig promenadväg ovanför havet bort till Playa de Amadores som är en rätt ny badort. Här är atmosfären lugn, stranden fylld av vit korallsand och du njuter av ett behagligt strandliv. Precis som Puerto Rico är stranden i Amadores barnvänlig, här är långgrunt och sandbotten len som sammet. Längs strandkanten hittar du restauranger och caféer med trevliga uteserveringar.

Restauranger i Puerto Rico

I centrum av Puerto Rico, vid hamnen, ligger ett stort shoppingcenter med många restauranger och caféer. Här hittar du även barer och några nattklubbar. Vid båda stränder finns restauranger och caféer med trevliga uteserveringar.

Klimatkompenserad resa
fr. 9 344:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 6 nätter

Avresa från Arlanda lördag 2 december. Del i dubbelrum. Gloria Palace Amadores, Gran canaria.

Sök pris och boka

Våra hotell i Puerto Rico

Var ligger Puerto Rico?

Karta Gran Canaria
Airtours service

Resan är på egen hand. På denna destination har vi ingen reseledare från Airtours på plats. Airtours lokala samarbetspartner heter Tindaya.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!