Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Resor till WarszawaPolen

I Warszawa lever historien kvar medan det nya bara blir hetare och trendigare

Om Warszawa

Glöm det tidigare gråa Warszawa. Idag är staden full av nytänkande, gröna parker och en fascinerande historia. Gamla stan som sjuder av liv är återuppbyggd efter andra världskriget med hjälp av foton och ritningar, och är idag ett av Unescos världsarv. Återupplev den mörka historien på museer såsom Polin och Warsaw Uprising, gå i Chopin eller Kopernikus fotspår och passa på att njuta av prisvärda ungdomsstaden Warszawa.

-

I Warszawa fyndar du!

På Nowy Swiat och dess tvärgator kan du njuta av småstadscharm och elegant atmosfär där caféer, butiker, bokhandlare och gallerier ligger sida vid sida. På Mokotowska, den exklusiva gatan hittar du polska designbutiker och vill du handla kläder får du ta dig till något av de många shoppingcenter som finns. I området kring Kulturpalatset hittar du Zlote Terasy och norr om gamla stan ligger Arkadia.

Här äter du gott och billigt!

Rynek Starego Miasta är torget i gamla stan som är fullt av trevliga uteserveringar och i stans gränder hittar du mysiga små restauranger. Ät traditionellt polskt som pierogi, rödbetssoppan barszcz eller raggmunkar på någon mjölkbar. På gatan Foksal hittar du caféer och gourmetrestaurang och i den härliga stadsparken Lazienki finns en restaurang med en stjärna i Michelinguiden. Torget Plac Zbawiciela och universitetsområdet Powisle är trendigt och populärt både dag som natt.

Hur vill du bo i Warszawa?