Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Warszawa Polen

Warszawa

I Warszawa lever historien kvar medan det nya bara blir hetare och trendigare

Våra hotell i Warszawa

Om Warszawa

Glöm det tidigare gråa Warszawa. Idag är staden full av nytänkande, gröna parker och en fascinerande historia. Gamla stan som sjuder av liv är återuppbyggd efter andra världskriget med hjälp av foton och ritningar, och är idag ett av Unescos världsarv. Återupplev den mörka historien på museer såsom Polin och Warsaw Uprising, gå i Chopin eller Kopernikus fotspår och passa på att njuta av prisvärda ungdomsstaden Warszawa.

I Warszawa fyndar du!

På Nowy Swiat och dess tvärgator kan du njuta av småstadscharm och elegant atmosfär där caféer, butiker, bokhandlare och gallerier ligger sida vid sida. På Mokotowska, den exklusiva gatan hittar du polska designbutiker och vill du handla kläder får du ta dig till något av de många shoppingcenter som finns. I området kring Kulturpalatset hittar du Zlote Terasy och norr om gamla stan ligger Arkadia.

Här äter du gott och billigt!

Rynek Starego Miasta är torget i gamla stan som är fullt av trevliga uteserveringar och i stans gränder hittar du mysiga små restauranger. Ät traditionellt polskt som pierogi, rödbetssoppan barszcz eller raggmunkar på någon mjölkbar. På gatan Foksal hittar du caféer och gourmetrestaurang och i den härliga stadsparken Lazienki finns en restaurang med en stjärna i Michelinguiden. Torget Plac Zbawiciela och universitetsområdet Powisle är trendigt och populärt både dag som natt.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 287:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda fredag 13 januari. Gromada, Warszawa.

Sök pris och boka

Var ligger Warszawa?

Karta Warszawa

Karta över Warszawa

Restid från Stockholm: 1 timmar 40min

Öppna karta

Andra resmål i Polen

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!