Les Borjs De La Kasbah

4.5

Marrakech, Marocko

Fyrstjärnigt boende i Kasbah kvarteret

Bara några meter från det kungliga slottet ligger denna oas bestående av sex småhus, dars och en riad. De 18 rummen har utsikt mot någon av de fyra innergårdarna med blommande buskar och apelsinträd. Pool och spa området ligger vid foten av en renoverad borj, ett tidigare försvarstorn inbyggt i Kasbahs gamla murar.

Rum

Dubbelrum premium, 2 personer

Stilfulla rum på 21 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork och badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2 personer

Stilfulla rum på 18 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork och badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Svit, 2 personer

Stilfulla rum på 29 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork och badrock. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Sittgrupp med soffa.

2 min
till närmaste buss,
Bab Ksiba

Les Borjs De La Kasbah


200 Rue Du Mechouar
Airtours andra hotell i Marrakech
Marockos flagga

Marrakech: En annorlunda weekendstad där fantasin kommer ikapp med verkligheten

Marrakech

Fängslande Marrakech bjuder på mystik och spänning, en intensiv atmosfär och starka dofter. Denna färgstarka stad lockar med en blandning av gammalt och nytt, rosatonade hus och en orientalisk mentalitet. Hjärtat av gamla stan är det världsarvslistade torget Djemaa el-Fna där ormtjusare, akrobater och spågummor underhåller om dagarna. När solen går ner samlas man på torget bland osande matstånd där du smakar på de arabiska läckerheterna.» Läs mer om Marrakech

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Les Borjs De La Kasbah

Arlanda
Mars 2019
Visa prisexempel
Per person
Sällskapets pris

Fler hotell i Marrakech

» Se alla våra hotell i Marrakech