Arlanda

Resor till Noku på MaldivernaMaldiverna

Solvarma kritvita sandstränder runt liten grönskande ö

Om Noku

Omgiven av den turkosa lagunen hittar du hotell Noku Maldives på ön Kuda Funafaru. Här spenderar du dagarna på den ljuvliga sandstranden eller vid poolområdets fina trädäck. Flera restauranger och barer gör vistelsen bekväm och du har möjlighet att aktivera dig på gymmet eller med olika vattensporter. Bor gör du i stora bungalower antingen på stranden eller längs bryggor i vattnet. Upplev det färgrika livet under ytan med mask och snorkel eller ta med på någon av hotellets utflykter för att få ut det mesta av din semester.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Noku?

Karta Noku

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna