Arlanda

Mercure Maldives Kooddoo

4.0

Maldiverna, Maldiverna

Bo stilfullt med direkt access till den turkosa lagunen

Med större delen av rummen på pålar i vattnet inbjuder hotellet till ljuvliga dagar på havet. Kliv ner i lagunen med snorkel och cyklop och upptäck det otroliga undervattenslivet tillsammans. God mat och färggranna drinkar väntar i hotellets restauranger och barer när du bäst behöver det. Med högklassig service och många aktiviteter blir semestern här oförglömlig.

Strand & pool

Pausa från det kristallklara havsvattnet och dyk ner i poolen

Hotellets förtjusande poolområde ligger i strandkanten med ett stort trädäck med solstolar och den ljuvliga infinitypoolen. Spendera dagen under en parasoll och njut av de vidsträckta vyerna. Simturer i poolen varvas med tropiska drinkar och snacks på terrassen. Blir du hungrig ligger restaurangen precis intill.

Vit sand som lockar till barfotapromenader

Vit korallsand omger hotellet och leder ut i det ljumma turkosfärgade vattnet. Här njuter du av dagen på en solstol utanför din bungalow eller promenerar i vattenbrynet. Bor du i bungalow på vattnet klättrar du ner direkt utanför och njuter av det vackra runtomkring. Hotellet har ett dykcenter som erbjuder dyk- och snorkelutflykter. Vattensportcentret erbjuder jet ski, pedalbåtar och utflykter med båt. Solstolar och parasoll finns utanför rummen eller på din privata terrass.

All inclusive

Huvudrestaurangen Alita bjuder på smakrika bufféer både morgon, middag och kväll. Här väljer du om du vill sitta inomhus eller utomhus med utsikt över den underbara infinitypoolen och den turkosa lagunen. Önskar du hellre äta à la carte finns det möjlighet till det med. Vid poolbaren serveras snacks och dricka för bästa bekvämlighet. På pålar i vattnet hittar du Vistas Gastro Bar som serverar kaffe, te och bakverk under dagen. Njut av kvällarna med något gott i glaset och de underbara vyerna över havet tillsammans med ditt sällskap.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Rum

Beach bungalow, 2 personer

Smakfulla bungalows direkt i strandkanten i skuggan av palmträden. Rummen är ca 40 m² med dubbelsäng.. Utomhusdusch och badkar, wc, hårtork och badrockar. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla bungalows ligger på stranden och har terrass med havsutsikt samt solstolar och parasoll.

Bungalow på vatten med privat pool, 2 personer

Smakfulla bungalows på pålar i vattnet med trappa ner i lagunen. Rummen är ca 40 m² med dubbelsäng. Bad/dusch och wc, hårtork och badrockar. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla bungalows ligger längs en brygga ute i vattnet och har privat pool på terrassen med havsutsikt samt solstolar och parasoll.

Bungalow på vatten, 2 personer

Smakfulla bungalows på pålar i vattnet med trappa ner i lagunen. Rummen är ca 40 m² med dubbelsäng. Bad/dusch och wc, hårtork och badrockar. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla bungalows ligger längs en brygga ute i vattnet och har terrass med havsutsikt samt solstolar och parasoll. En trappa leder ner i lagunens turkosa vatten.

Bungalow privat pool, 2 personer

Smakfulla bungalows direkt i strandkanten i skuggan av palmträden. Rummen är ca 40 m² med dubbelsäng. Utomhusdusch och badkar, wc, hårtork och badrockar. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla bungalows ligger på stranden och har terrass med privat pool samt solstolar och parasoll.

Maldivernas flagga

Mercure Maldives Kooddoo: Orörd natur och spektakulära dykplatser

Mercure Maldives Kooddoo

Långt söderut i den maldiviska övärlden ligger Kooddoo Island. Här ligger hotellet Mercure Maldives vackert inbäddat bland grönskande växtlighet och det klara turkosa havet. På ön finns en inrikesflygplats och stor hamn som möjliggör transport till öarna i närheten. Södra Maldiverna är en ännu relativt orörd pärla ute till havs och bjuder på fantastiska snorkel- och dykupplevelser. Hotellet bjuder på stilfulla bungalower på stranden men större delen av rummen ligger på pålar i vattnet för en ultimat semesterupplevelse.» Läs mer om Mercure Maldives Kooddoo

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Maldiverna

» Se alla våra hotell på Maldiverna