Arlanda

Resor till Cinnamon Velifushi på MaldivernaMaldiverna

Sagolika sandstränder fyller denna lilla ö

Om Cinnamon Velifushi

Cinnamon Velifushi ligger i Vaavu Atoll som bjuder på ett färgsprakande korallrev och fina fiskar. Ön är liten och det tar kort tid att promenera runt den. Ljuvliga stränder runt ön lockar till behagliga simturer i turkost vatten och avslappnande stunder på solstolen. Flera restauranger och barer, pool och spa ser till att din semester på ön blir så bekväm som du önskar.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Cinnamon Velifushi?

Karta Cinnamon Velifushi

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna