Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 60 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Arausana & Antonina

3.5

Splits Riviera, Kroatien

Stilrent och trevligt hotell på en udde

På en udde i mysiga Vodice ligger detta trevliga hotell där personlig karaktär och smakfulla inredningsdetaljer kombineras. Här bor du med perfekt läge för sol och bad men även med närhet till restauranger och barer i Vodice. Här spenderar du lata dagar i skuggan av pinjeträden och avslappnade kvällar med en god drink i hotellets bar.

Strand & pool

Läcker terrass med pool

Hotellets trevliga poolområde bjuder på härliga dagar fyllda med sol och bad. Här kan du välja om du vill jobba på brännan eller koppla av i den svalkande skuggan från träden. Sträck ut dig på en solstol eller doppa dig i den uppfriskande poolen och njut av den lugna atmosfären.

Kristallklart vatten och badbryggor

I hotellet trädgård finns både gräs och klappersten med solstolar där du kan läsa en bok is skuggan av pinjeträden. Runt hela udden som hotellet är beläget på finns stenbryggor som du kan sola på eller bada ifrån. Kroatiska kusten består mest av klapperstenstränder och klippor vilket gör att vattnet är fantastiskt kristallklart och turkosblått.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har en trevlig bar i trädgården och en bufférestaurang. Baren har en avslappnad atmosfär och är en perfekt plats för att umgås kvällarna. Även dagtid serveras läskande drycker när du behöver en paus från solen.

Restaurangutbudet är varierat och bra i både Sibenik och Vodice. Den senare nämns som Dalmatiens mest restaurangtäta stad. Här äter du framför allt traditionellt kroatiskt men det finns också restauranger som serverar internationella rätter. Mataffärer finns i Sibenik och utanför Vodice.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrum på cirka 18 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, tv, säkerhetsbox, AC och hårtork. Rummen har balkong med delvis havsutsikt.

Superiorrum, 2‑3 personer

Superiorrum på cirka 22 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, tv, wifi, säkerhetsbox, AC och hårtork. Rummen har balkong med delvis havsutsikt. Möjlighet till en extrasäng.

Kroatiens flagga

Vodice & Sibenik: Välordnat och familjevänligt med inslag av kultur, aktiviteter och god mat

Vodice & Sibenik

Vodice är en trivsam liten stad med vackra klapperstensstränder och en livlig marina. Den charmiga gamla stadsdelen med förtjusande gamla stenbyggnader och smala gränder är populär. Här hittar du ett brett kulturellt utbud och det sägs att det är Dalmatiens mest restaurangtäta stad. Den eleganta strandpromenaden är smyckad med palmer och blommor och leder hela vägen ner mot grannbyn Srima. Stranden sträcker ut sig på båda sidor om hamnen och bryts av med pirer och klippigare partier.» Läs mer om Vodice & Sibenik

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Arausana & Antonina

Ändra sökning

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera