Arlanda

Villa Belvedere

3.0

Cefalu, Italien

Fridfullt hotell med panorama över stad och hav

Villa Belverde är ett charmfullt hotell som ligger högt ovanför Cefalùs äldre stadsdel. Hotellets takterrass ger en andlös utsikt över staden Cefalù.

Strand & pool

Fina vyer kring poolområdet

Hotellets kvadratiska pool omgärdas av solstolar och parasoller. Då hotellet ligger på en höjd har poolområdet en behagfull utsikt över havet och staden.

Må bra på Cefalús fina sandstrand

Promenera drygt 500 meter ner till sandstranden. På stranden finns möjlighet att hyra solstolar och parasoller. Härifrån kan du också promenera jämns med vattnet hela vägen in till de centralaste delarna av Cefalu. Mot kostnad erbjuder hotellet transport till stranden beroende på efterfrågan.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

I Cefalù finns ett stort utbud av restauranger och barer som serverar läckerheter från både hav och land.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑4 personer

Enkla rum med en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till två extrasängar i form av tältsäng. Bad/dusch och wc, hårtork, tv, AC och Wi-Fi.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum med en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till en extrasäng i form av tältsäng. Balkong. Bad/dusch och wc, hårtork, tv, AC och Wi-Fi.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

AC ingår under perioden 15/6-15/9.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu