Arlanda

Acacia

4.5

Cefalu, Italien

Fint hotell vid stranden med lagunpool

Hotell Acacia ligger beläget intill havet. I den stora gröna trädgården ligger den lagunformade härliga poolen. Hit åker du med familjen eller med någon av dina vänner.

Strand & pool

Stort behagligt poolområde

Hotellets stora lagunformade pool omgärdas av mycket lummig grönska. Runt poolen finns även solstolar och parasoller. Poolen är långgrund och har gått om plats för badande i alla åldrar. I hotellets spa finns ytterligare en pool som även har hydromassage.

Egen privat strand för hotellets gäster

Hotellet har egen strandsremsa på stenstranden som ligger nedanför hotellet. Här ingår solstolar när du bor på hotellet. Vi rekommenderar att du tar med badskor.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

Under högsäsong finns två restauranger på hotellet, övrig säsong en restaurang. Hotellet har även bar och poolbar. Under middagen gäller vårdad klädsel vilket innebär långbyxor för män. Campo Felice di Rocella ligger ca 10 minuters körning från hotellet och här finns restauranger och affärer.

Ett fåtal matställen inne i byn och även vid stranden, vägen måste korsas. Minimarkets och en större mataffär vid vägen nedanför Campofelice di Roccella.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Smakfullt inredda rum på ca 20m² med två sängar och balkong samt separat soffgrupp. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2‑4 personer

Smakfullt inredda rum på ca 14m² med två sängar och balkong. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa.

Mot tillägg: delvis havsutsikt

Bra att veta

Hotellet tar ut en deposition på kreditkort vid ankomst. AC ingår men beror på vädret.

Italiens flagga

Campofelice Di Roccella: Här kopplar du av med vågornas brus i bakgrunden

Campofelice Di Roccella

I lantliga omgivningar med fruktträd och grönsaksodlingar ligger den lilla byn Campofelice di Roccella uppe på en kulle. Byn är liten med några få matställen och en populär lokal marknad på måndagar. Stranden är långsträckt och öppen vilket gör att det blåser en härlig bris från havet. Det är en varierad strand där en stor del är av klappersten men det finns avsnitt med finkornig sand.» Läs mer om Campofelice Di Roccella

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu