Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

L'Esagono

3.5

Sardinien, Italien

Barnvänligt vid havet

Familjer och par som vill ha möjlighet att bada både i hav och pool fastnar för detta hotell. Goda lekmöjligheter i den stora trädgården håller barnen sysselsatta och hela familjen uppskattar den välsmakande maten i restaurangen.

Strand & pool

Pool bredvid stranden

I trädgården vid stranden ligger poolen där du väljer om du vill sträcka ut dig på en solstol eller sitta på gräset. En grundare del finns för hotellet mindre gäster och en rund pool med hydromassage passar för de vuxna. Baren är inte långt bort om du blir sugen på något svalkande eller en glass.

Solstolar på stranden

Hotellets solstolar står uppradade och väntar på stranden alldeles intill hotellet. Här ligger du och betraktar det vackra landskapet med turkost vatten och gröna öar när du inte tar ett dopp. Sanden är fin men i kanten och ute i vattnet finns stenblock.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Med utsikt över havet och öarna utanför låter du smaklökarna förföras av den goda italienska maten. Hotellets restaurang är känd för sina fiskrätter så se till att prova någon under din semester. Ur vinkällaren kan hovmästaren leta upp något gott vin som passar till.

Mot tillägg: Halvpension.

I San Teodoro är restaurangutbudet mycket bra och varierat. I centrum finns en kvällsmarknad varje kväll från slutet på maj och över sommarmånaderna.

Rum

Superiorrum, 2‑3 personer

Traditionella rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng eller våningssäng. Bad/dusch och wc. Tv. Alla rum har terrass.

Italiens flagga

San Teodoro: Italiensk charm och barnvänlig paradisstrand

San Teodoro

Söder om Costa Smeralda och Olbia ligger den trevliga staden San Teodoro. Orten är populär bland italienarna själva med en avslappnad och mer ungdomlig atmosfär utan lyxkänslan du hittar i norr. Här finns många vackra stränder och den mest bedårande är La Cinta, över tre kilometer med sagolikt turkost vatten. Barnvänlig med silkeslen sand är strandremsan som delar havet och fastlandet och bildar en naturskön lagun med rikt fågelliv där du ser både häger och rosa flamingos.» Läs mer om San Teodoro

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till L'Esagono

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell på Sardinien

» Se alla våra hotell på Sardinien