Arlanda

Castello

3.0

Sardinien, Italien

Enkelt hotell på sandstrand med närhet till fiskeby

Castello har ett bra läge direkt vid en fin sandstrand och på tio minuters promenadavstånd till fiskebyn Golfo Aranci. Hotellet passar bra för dig som vill ha en enkel men bekväm bas med badmöjligheter men gärna utforskar bl a det italienska köket på egen hand. Här kan du ägna varje dag till att besöka de många, vackra stränderna med turkosblått vatten runtom byn. I baren kan du släcka törsten med en kall drink.

Strand

Sandstrand med turkost vatten

Hotellet är beläget vid stranden med vit sand och klart, turkosblått vatten. I horisonten kan du se profilerna av de vackra öarna Tavolara och Figarolo. Koppla av på en solstol i skuggan av ett parasoll, hyr sedan en trampbåt för att upptäcka ännu mer av det kristallklara vattnet och se fiskarna som simmar omkring. Vill du besöka en ny strand varje dag är det inget problem, området Golfo Aranci har turen att ha 15 vackra stränder med flertalet vikar med vackert vatten.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

I hotellets bar kan du njuta av en kall drink med utsikt över havet. Frukosten serveras i hotellets frukostrum.

I Golfo Aranci finns restauranger, caféer och minimarkets vid hamnen och längs huvudvägen. Här äter du speciellt goda fiskrätter.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑4 personer

Ljusa, traditionellt inredda rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, hårtork, AC, kylskåp och tv. Möjlighet till två extrasängar i form av hopfällbar säng. Alla rum har balkong med havsutsikt.

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Ljusa, traditionellt inredda rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, hårtork, AC, kylskåp och tv. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Ljusa, traditionellt inredda rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, hårtork, AC, kylskåp och tv. Möjlighet till två extrasängar i form av hopfällbar säng. Alla rum har balkong.

Italiens flagga

Golfo Aranci: Mysiga Golfo Aranci bjuder på kulinariska fiskrestauranger

Golfo Aranci

Golfo Aranci ligger vackert beläget på en udde med utsikt över det glittrande havet bort mot Olbia. Här är det småskaligt och genuint med låga hus i pastellfärger och blomstrande trädgårdar. Den långa huvudgatan erbjuder det du behöver, annars ligger storstaden Olbia på bekvämt utflyktsavstånd. I den pittoreska hamnen lämnar fiskarna av dagens fångst av fisk och skaldjur. Söderut ligger de små badvikarna på rad och du kan njuta av mjuka härliga sandstränder eller bad från klippor.» Läs mer om Golfo Aranci

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Sardinien

» Se alla våra hotell på Sardinien