Arlanda

Brunelleschi

4.5

Florens, Italien

Anrikt förstaklasshotell med utsikt över katedralen

Hotellet ligger i ett renoverat bysantiskt torn samt i en medeltida kyrka med utsikt över Florens katedral. Insidan av hotellet är lika imponerande som utsidan. Det finns en fin restaurang som serverar traditionella rätter från Toscana likväl som resten av Italien, en enklare bistro samt bar. Njut av den fantastiska utsikten från takterrassen.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Moderna rum på ca 18 m² med dubbelsäng och badrum med dusch och wc. På rummet finns säkerhetsbox, tv, AC, minibar, hårtork och wifi. Utsikt mot innergården och möjlighet till en extrasäng.

Superiorrum, 2‑3 personer

Smakfullt inredda rum på ca 21 m² med ekparkettgolv. Rummen har en mindre dubbelsäng eller två separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. Det finns en säkerhetsbox, tv, minibar, AC och wifi.

3 min
till närmaste buss,
Orsanmichele Nautica

Brunelleschi


Piazza Santa Elisabetta 3
Airtours andra hotell i Florens
Italiens flagga

Florens: Som tagen ur en film - Florens är romantiskt, vackert och konstnärligt

Florens

Florens är magnifikt med sina vackra historiska byggnader och charmerande torg. Omgivet av Toscanas grönskande kullar ligger detta konstnärliga paradis där storheter som Michelangelo verkade under renässansen. Missa inte Uffizerna, ett av världens främsta konstmuséer. Den kända medeltidsbron Ponte Vecchio leder över floden Arno som delar denna världsarvslistade stad i två delar. Florens underbara klimat lockar till sena kvällar på osterior, uteserveringar och genuina vinbarer.» Läs mer om Florens

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Florens

» Se alla våra hotell i Florens