Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Palmyra

3.0

Zakynthos, Grekland

Mitt i Argassi med soligt poolområde

Här bor du med bra läge i Argassi, nära både strand och centrum. Hotellet har en härlig trädgård med rymligt poolområde och lekplats för barnen. Till stranden har du en kort promenad och vill du ta dig till någon annan strand på ön går lokalbussen från huvudvägen. Hotellets fräscha bar bjuder på trevligt mingel framåt kvällskvisten.

Strand & pool

Rofyllt poolområde i trädgården

Poolen hittar du på baksidan av hotellet omgiven av en stenlagd terrass och en grönskande trädgård. Här kopplar du av på bästa sätt, lugna dagar på solstolen varvat med svalkande dopp i poolen. Poolbaren ligger nära om du blir sugen på något att äta eller dricka. För de små barnen finns en separat barnpool och lekplats på gräsmattan.

Långsträckt kust med små strandsnuttar

Bara en kort promenad från hotellet ligger stranden, här njuter du av sköna dagar i det salta havet. Stranden i Argassi är smal, på vissa ställen kan du hitta solstolar, men mestadels är stranden så pass liten att det inte får plats. Promenera längs med stranden och slå dig ner där du trivs bäst. Restauranger och caféer hittar du vid både stranden och längs huvudgatan bakom.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Restaurangen serverar en varierad frukostbuffé på morgonen som en optimal start på dagen. Du kan också äta middag här som serveras ā la carte. Välj om du sitter inomhus eller ute på terrassen i den ljumma sommarkvällen. Den ljusa och vackert inredda baren är en trevlig samlingsplats innan du beger dig ut på stan eller kanske som avslutning på kvällen.

Mot tillägg: Halvpension.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Ljusa rum på 17 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/ dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Mot tillägg: poolutsikt

Trippelrum, 3 personer

Ljusa rum på 19 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/ dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Tredje säng i form av enkelsäng. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Palmyra

Ändra sökning

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos