Arlanda

Eleana

2.5

Zakynthos, Grekland

Trevligt hotell beläget i ett lugnt område

På detta enkla men trevliga hotell i Argassi trivs du som vill bo i lugnare omgivningar med strand och restauranger på bekvämt gångavstånd. I hotellets stora pool kan du ta ett svalkande dopp, motionssimma eller luta dig tillbaka på en solstol med en bra bok.

Strand & pool

Stort poolområde för sköna dagar

Detta är en perfekt plats att varva ner och njuta av den värmande solen. Poolen är stor och är perfekt för dig som vill börja dagen med att simma några längder. Vill du istället koppla av är det bara att sträcka ut sig på en av solstolarna och må bra.

Kristallklart vatten som inbjuder till bad

Bara ca 200 meter från hotellet finns stranden. På sina ställen smal och stenig, på andra ställen lite bredare med finkornig sand. Här kan du njuta av det svalkande, klarblå vattnet, känna den salta havsbrisen mot huden och lyssna på ljudet av vågorna som rullar upp på stranden. Om du blir hungrig under dagen finns det några restauranger och caféer längs stranden.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga rum med dubbelsäng eller separata sängar, möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch, wc, hårtork, tv, AC och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos