Arlanda

Diana Palace

3.5

Zakynthos, Grekland

Familjevänligt all inclusivehotell med bra läge

Diana Palace består av tre byggnader som omger hotellpoolen och skapar en liten oas i mitten. Här har du nära till både bad och Argassi centrum och med all inclusive på hotellet slipper ni stress och kan njuta av semestern till fullo.

Strand & pool

Två pooler i en grönskande oas

Det charmiga poolområdet som består av en stor pool och en separat barnpool omges av exotiska palmer och vackra blommor. Här kan du ta ett svalkande dopp i poolen, koppla av med en bra bok i skuggan av en palm och plaska runt med de minsta familjemedlemmarna i barnpoolen. Blir ni hungriga finns det snacks och läskande dryck i poolbaren.

Smal stenstrand med klarblått vatten

Precis nedanför hotellet har du det vackra, kristallklara havet. Här finns en smal strandremsa som består av sand och sten, på vissa delar av stranden finns det solstolar. Vill du besöka en bredare, finkornig strand kan du åka till Vassilikos halvön eller Kalamaki.

All inclusive

I hotellets huvudrestaurang serveras det internationell mat i bufféform. Vid poolen hittar du snackbaren där du kan avnjuta en svalkande drink och lättare snacks under dagen. På eftermiddagen serveras även kaffe, te och något sött för dig som är sugen. På kvällen kan du slå dig ner i hotellets bar och njuta av en god drink.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla men trevliga rum med två sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch och wc, hårtork, wifi, AC, kylskåp, telefon och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Större rum med fyra ordinarie sängar fördelade i två sovrum eller i ett stort rum med öppen planlösning. Bad/dusch och wc, hårtork, wifi, AC, kylskåp, telefon och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Familjerum, 2‑4 personer

Enkla men trevliga rum på 28 m² med fyra enkelsängar eller en dubbelsäng och två enkelsängar. Bad/dusch och wc, hårtork, wifi, AC, kylskåp, telefon och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Superiorrum, 2‑3 personer

Moderna och rymliga rum med två sängar eller en dubbelsäng. Bad/dusch och wc, hårtork, wifi, AC, kylskåp, telefon och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Zakynthos. ZIP/Postal code: 29100. Street: Argassi. AC ingår vissa tider på dygnet.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos