Chryssi Akti

2.5

Zakynthos, Grekland

Enkelt hotell med bra läge direkt vid stranden

Chryssi Akti är ett äldre hotell i Argassi och här trivs du som vill ha nära till både strand och nöjesliv. Hotellet har ett utmärkt läge direkt på stranden och med bekvämt gångavstånd till Argassi centrum med restauranger, barer och shopping.

Strand & pool

Fint poolområde med fantastisk havsutsikt

På systerhotellet Paradise som ligger precis bredvid kan du ta ett svalkande dopp i poolen eller koppla av med en bra bok i skuggan av en palm. Här finns även en separat barnpool som de minsta familjemedlemmarna kan plaska i.

Smal stenstrand med klarblått vatten

Precis nedanför hotellet har du det vackra, kristallklara havet. Här finns en smal finkornig strand där du kan ta sköna och svalkande dopp. Vill du vill ha en bredare och finkornig strand kan du åka till Vassilikos halvön eller Kalamaki.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Hotellet serverar en kontinental frukost som ger dig en bra start på dagen.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch och wc, AC, kylskåp, telefon och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Chryssi Akti

Arlanda
fre 13 september fre 20 september
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info fre 13 september
3 599:- 5 299:-

Sällskapets pris:

7 198:-
info fre 20 september
4 299:- 5 199:-

Sällskapets pris:

8 598:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos