Captains Commodore

3.0

Zakynthos, Grekland

Stort hotell med utsikt över Argassi

Trivsamt hotellområde med flera byggnader. Du bor bekvämt i utkanten av charmiga badorten Argassi med all inclusive och pooler för både stora och små. Här roar du dig med olika aktiviteter för hela familjen på dagarna och på kvällen kan du koppla av med buffémiddagar och underhållning i barerna.

Strand & pool

Stort poolområde för sköna dagar

Poolområdet hittar du på Captains, här finns huvudpoolen på trädäcket och intill finns en separat barnpool och jacuzzi. Många solstolar och parasoll ser till att dagarna blir precis så avkopplande du önskar. Vid poolbaren serveras både kalla drycker, snacks och lättare luncher när du blir sugen på något gott.

Salta dopp i havet

På bekvämt promenadavstånd från hotellet hittar du det vackra, kristallklara havet. Här finns en smal strandremsa som består av sand och sten, på vissa delar av stranden finns det solstolar. Vill du besöka en bredare, finkornig strand kan du åka till Vassilikos-halvön eller Kalamaki.

All inclusive economy

I hotellets restaurang äter du alla måltider i bufféform. Du startar dagen med en god frukost där du bjuds på både varma och kalla rätter. Lunch och middag serveras även de i restaurangen men ligger du hellre kvar vid poolen till lunch kan du äta något lättare där. Middagen äter du bäst i restaurangen där du få smaka på lokala specialiteter och internationella favoriter som passar både stora och små. Barer finns vid poolen och lobbyn.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng. Alla rum har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Captains Commodore

Arlanda
fre 23 augusti
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info fre 23 augusti
7 549:- 8 449:-

Sällskapets pris:

15 098:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos