Arlanda

Resor till Zakynthos

Grekland

Zakynthos

Zakynthos är naturälskarnas ö med ljusa stränder och klarblått vatten

Om Zakynthos

På Zakynthos är vattnet härligt blått och många stränder har ljus och mjuk sand. Ön ligger vid fastlandet på Greklands västkust och bjuder på ett grönt landskap. På nordvästra kusten ligger Smugglers Bay, en av Greklands mest fotograferade stränder. Den är inramad av höga berg och hit tar du dig endast med båt.


Här njuter du av Greklands kanske allra bästa bad- och naturupplevelser

Ön är känd för sina sagolika stränder, både fina sandstränder och kalkstensklippor som lockar till bra snorkling. Populära utflykter är sköldpaddsön Marathonissi och grottorna i Keri. Du kan också ta dig till Gerakas beach på sydsidan som är tillhåll för de stora havssköldpaddorna, där de lägger sina ägg under sommaren. På natten cirka 50 dagar senare kläcks äggen och med livet som insats kämpar sig de små bebisarna ner mot vattnet.

Charterresmålet som bjuder på både hålligång, lugnt tempo och familjeliv

Zakynthos passar alla, här kan du bo med familjen på bekväma all inclusivehotell i Tsilivi eller med kärleken på ett charmigt hotell i rofyllda Kalamaki. För dig som är ute efter strandhäng med kompisarna och kanske party sent inpå nattimmarna passar Laganas bäst. Väljer du lugnare Argassi med sin trivsamma atmosfär har du nära till shopping i Zakynthos stad där du kan flanera längs den mysiga hamnpromenaden.

Klimatkompenserad resa
fr. 1 999:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 2 september 2022. Del i enrumslägenhet. Albatros.

Sök pris och boka

Var ligger Zakynthos?

Karta Zakynthos

Karta över Zakynthos

Restid från Stockholm: 3 timmar 50min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!