Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Thassos Stad på Thassos Grekland

Thassos Stad

Genuint och mysigt i Thassos stad

Om Thassos Stad

Thassos stad är en livlig och genuin stad men ändå lugn och avslappnad. Vid den gamla fiskehamnen finns den äldre delen av staden, här hittar man de bästa restaurangerna och atmosfären är mer rustik. Längs med hamnen och parallellt med den finns många restauranger, uteserveringar och mysiga barer. Det finns två stränder i stan med strandservice men de finare stränderna ligger lite utanför.

Transfertid med buss- och båt till Thassos Stad ca 1h 20 min

Restauranger i Thassos Stad

I Thassos stad njuter du av det grekiska vardagslivet. Här äter man gärna sent på kvällen och fortsätter till kaféer och barer efteråt. Stränderna inne i stan bjuder på snackbarer och någon lite finare loungebar. Vid hamnen och även i gränderna bakom ligger de flesta restauranger och kaféer samlade men du hittar enstaka tavernor även i utkanten av byn. Mindre mataffärer finns vid hamnen och även vid stranden medan de större ligger utanför centrum.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 599:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 17 augusti. Del i enrumslägenhet. Kouros, Thassos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Thassos Stad

Var ligger Thassos Stad?

Karta Thassos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!