Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Louloudis Boutique

4.0

Thassos, Grekland

Bo med naturskönt läge nära stranden

I utkanten av Skala Rachoni hittar du detta fina hotell som riktar sig mot en vuxen publik. Silverglänsande olivträd och grönskande omgivningar skänker en harmonisk atmosfär till hotellet och du bor på bekvämt avstånd till stranden. Äter gott gör du i hotellets restaurang och baren på stranden ser till att du kan koppla av till fullo.

Strand & pool

Lugna dagar vid poolen

Hotellets poolområde lockar till sköna dagar på en av solstolarna. Här svalkar du dig med bad i poolen eller en kall läsk i poolbaren. De grönskande omgivningarna och utsikten över havet gör atmosfären rofylld och du kan ladda batterierna på bästa sätt.

Kristallklart vatten för svalkande dopp

Lummig grönska ramar in stranden som ligger några hundra meter från hotellet. Stranden är fylld av mjuk finkornig sand som du kan borra ner fötterna i. I vattenkanten kan det förekomma stenar, men mest är det långgrund sandbotten, perfekt för sköna promenader. Sjunk ner på en solstol och njut av dagen under en parasoll. I strandbaren finns både varma och kalla drycker och glass om man är sugen på det.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

Restaurangen ligger intill poolområdet och serverar en god frukost för en bra start på morgonen. Här kan du äta middag om du önskar, för bästa bekvämlighet kan du boka halvpension när du bokar resan. Poolbaren ser till att du inte behöver vara törstig när du bättrar på brännan vid poolen. Du hittar även en chic strandbar lite längre ner på stranden.

I lilla Skala Rachoni finns allt du behöver i matväg. Längs stranden hittar du några tavernor och längs huvudvägen i ortens centrum finns tavernor, bageri och minimarket. Avsluta kvällen med en fräsch sallad och god grillad fisk från dagens fångst.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Klassiskt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, kaffe- och tekokare, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Superiorrum, 2 personer

Klassiskt inredda rum med dubbelsäng eller separata sängar och en soffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, kaffe- och tekokare, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong och havsutsikt.

Greklands flagga

Skala Rachoni: Känn lugnet i stillsamma och soliga Skala Rachoni

Skala Rachoni

I Skala Rachoni bor du med lantlig karaktär mitt bland olivlundarna och här finns flera små badvikar med fin sand. Hit reser du som vill ha lugn och ro och en bra utgångspunkt för att ta dig på utflykter med buss eller hyrbil. I Skala Rachoni finns några bra tavernor, apotek och mataffär men i övrigt är det lugnt och stillsamt.» Läs mer om Skala Rachoni

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Louloudis Boutique

Ändra sökning

Fler hotell på Thassos

» Se alla våra hotell på Thassos